despre idiotism, prostie(sa fie pleonasm?), patetism shi jale...
... noroc... eu pa jizni praibesc shele mai crutye paleni, da ladna..... blea budu ca ni-o placut sheea shi o fost aishi in that week-end, shinca nii ni-o demonstrat multe... 1 pe langa faptul ca cineva ne invidiaza(era shi de ashteptat), popularitatea temei KEFF sta cuiva de-a latu curului, shi, probabil nu se mai poate KK de ea. dac e asha, dragi invidioshi, rugatzi-ne frumos shi noi o sa v-o impingem inauntru sau afara cu scula din dotare(suntem sh noi oameni, nu va lasam la nevoie). la urma urmei, betzi nishte laxative, poate va curge singura....2 pe langa faptul ca popularitatea temei este determinata de anumite principii ale temei, sh anume democratzie maxima, bun simtz(in afara de mine, bineintzeles) shi buna dispozitzie by default, acel ce a incercat sa ne frece(in viziunea lui) tema, nu a facut altceva dacat sa ne convinga ca noi suntem cei mai buni. oamnei buni(nu shtiu cine suntetz, dar chiar nu-mi pasa de voi, fiindca suntetzi jalnici) dac va deranjeaza ca scrie lumea al noi, fitzi voi cei mai buni, atragetzi lumea la voi, fitzi voi cei mai tari, ca nu va incurca nici dracu, nu? 3 avezti nishte particularitatzi psihologice care-mi aduc aminte de un anumit ZMEY alias SOBUTYLNIC -- om genial in grafica PC dar cu vadite probleme de comunicare -- nu shtie altceva, decat sa-shi bata joc de altzii, facand collaje nostime(in viziunea lui), dar nefiind in stare sa comunice normal cu restul populatziei..... asta miroase a sociopatie, shi nu se trateaza ushor... ei, neavand nimic la mana, hatzkerul ce a facut asha huinea pe keff, nu a avut alte argumente, dacat cele afishate in replicile lui. era shi de ashteptat -- sociopatia este ca un tunel ce limiteaza activitatea creierului intr-o anumita directzie, nekasandu-l sa se desvolte normal... shi asta pe langa faptul ca oamenii, care sufera(figurat vb) de asta, sunt aparent normali... 4 despre unii din shezatoare, care au sarit cu gura, fara ca revv sa dea indicii directe spre ei.... am citit atent toate replicile din ANUNTZ, shi cred ca sus numitzii shezatorishti incearca sa se absolve de o vina pe care shi-u luat-o singuri in spate(revv l-a acuzat pe DOOM, nu pe ei) shi nu intzeleg de ce o fac... doar nu i-a intrebat nici dracu de asta.... oameni buni, care e motivul actziunilor voastre ca eu nu-l intzeleg?.. oi fi eu prost, dar chiar nu-l vad... mai mult, de ce va tot plangetzi de jale, " obijduitzilor", nu va-tzi saturat de atatzia muci? mie deamu mii cam sila de ei....sustzinetzi ca suntetzi TARI SHI PUTERNICI, pai fitzi dracului asha, da nu incercatzi doar, ca se vede de departe ca nici actori buni nu mai suntetzi.... 5 ma repet -- noi suntem cei mai tari, fiindca pe noi au incercat sa ne compromita shi sa ne foota tema, dar ei , saracii , nu au luat in consideratzie ca noua de fapt, nii in SOOLA de pricoalele lor copilareshti shi fara de sens....DECI, CA CONCLUZIE LA TOATE MAI SUS SCRISELE --NOUA NE ESTE IN SOOLA DE TOTZI NECIOPLITZII SHI PATETICII , CARE INCEARCA SA NE SUPERE, FIINDCA DAC NE-AM SUPARA, AR INSEMNA SA NE COBORAM LA NIVELUL LOR, DAR ESTE MULT PREA JOS, CA SA O FACEM.... KEFF IS THA BEST, NNA PROFILER, TATA VOSTRU