894

Pe voi totzi va amageau!

inainte era o tzara mare shi frumoasa : tzinutul gagauzo-transnistrian, vestit prin plaiurile sale roditoare. cele 2 triburi gagauz shi transnitrian se deosebeau printr-o vitejie deosebita insa datorita factorului numerik ei au cedat o parte din teritoriu Imperiului Roman, care a fost numit de ei Romania Mare, acum Romania + Moldova, care ne stau in git pina shi azi! iar gagauzia shi transnitria au ramas tzari mititele shi cit timp timpul nu a pus stratul de praf difinitiv pe adevar trebuie de cucerit moldova shi romania inapoi!gaguzia noastra-i-o pasare sfinta, transnistria noastra-i o comoaravreme trece, vreme vine, la patzani blocada iara!cred ca nu o sa luatzi in serios?:)trebuie shi de ris oleakaATENTZIE! aceasta e o gluma shi eu n-am avut serios in vedere nici o idee expusa in primele 2 paragrafe shi daca cel care citeshte are probleme psihice shi nu are capacitatea de a intzelege corect rog sa nu citeasca.cred ar fi trebuit sa pun in "Anekdoti", dar n-am observat deodata tema, poate moderu mi-o muta?
0