528

Cum CRACKER IUBESTE SA F** CAPU! :)

> ----- Original Message ----- > From: "Cracker" > To: > Sent: Thursday, February 09, 2006 8:12 PM>>>> alio jorik.... nu ti se pare ca iti iai prea multe obligatiuni asupra ta >> ?>> cu ce ocazie ai blockat fanclub.starte.md ? pe tine te intereseaza ce >> scrie>> acolo ? este kestia mea personala ce scriu acolo, si nu trebuie sa te>> interfluiere! cand ne putem intalni personal ?>>raspuns: > sa o futsi pe mata.. ai inteles? daca ai sa te mai viebeshti, eu am sa > itsi rup curul.> pidarazule... sa nu te viibeshti la mine...> niciodata! AZI SUKO! AZI PUTEM SA NE INTILNIM!> raspuns oficial va urmaraspuns2:>Asta a fost raspuns personal...>Acum urmeaza cel oficial:>>1) Ca administrator al companiei StarNet eu am dreptul sa intreprind >actiunile pe care hotarasc ca este nevoie...>2) Chestia ta personala - este ceea ce nu afecteaza mai mult pe nimeni. >Odata ce tu scrii lucruri care afecteaza compania StarNet pe domenul >care >apartie companiei StarNet (ci nu tie, caci domenul starnet.md apartine >companiei, si orce domen de nivelul 3 xxx.starnet.md la fel ii apartie) eu >sunt obligat sa te lipsesc de dreptul la domenul IMPRUMUTAT de tine!>3) Despre "cand ne putem intalni personal ?" ti-am raspuns in mesajul >precedent.>>Daca ai obiectii sau intrebari referitor la rspunsul meu, sau activitatea >mea iti pare ilegala sau imorala - adreseaza-te la juristii firmei StarNet >SRL sau la seful departamentului RELATII CU CLIENTII d-l Machedon >Vladimir. >Numar de contact 200128.>>----- Original Message ----- >From: "Cracker" >To: >Sent: Thursday, February 09, 2006 8:12 PM>>>> alio jorik.... nu ti se pare ca iti iai prea multe obligatiuni asupra ta ?>> cu ce ocazie ai blockat fanclub.starte.md ? pe tine te intereseaza ce >> scrie>> acolo ? este kestia mea personala ce scriu acolo, si nu trebuie sa te>> interfluiere! cand ne putem intalni personal ?>>
0