Te iubesc si nu am ce-i face.
Victoria, tu esti unica persoana din lume careia as vrea sa-i daruiesc cuvinte dulci. Sa stii ca imi este greu sa redau toate aceaste sentimente, nu-mi ajunge curaj sa ti-o spun in fatsa, de aceea m-am decis sa o scriu intr-un mesaj pe forum.Tii minte cind ne-am vazut prima data la offline? Te-am vazut atit de frumoasa si firava, atit de dulce si delicata, atit de atractiva si interesanta, unica si interesanta. Am inceput sa comunicam la masa, parca mergea totul ok, insa pe mine ma atingea mult faptul ca erai independenta, erai singura cu tine insuti, erai, numai nu cu mine, erai necunoscuta si indepartata, de aceea am amutit, am tacut lasindu-te sa te acomodezi situatiei de la masa, iar eu te admiram. Poate ai observat. Sper ca ai observat.Si momentan am in ceput a simte cum totul s-a schimbat, cind anume, nu pot spune, poate astazi. Acum tu esti pentru mine de neatins, si in acelasi timp foarte apropiata si draga. Orice miscare, orice gest de atentie al tau a devenit reale, sincere in limita posibilitatilor tale.Cind imi vorbesti, esti adincita in tacere, sau chiar imi zimbesti pe ICQ, pe mine ma cuprinde simtul ca tot ce ma-nconjoara e ireal, atit de emotionant, o stare inexplicabila. Din cauza abundentsei de emotii pozitive eu nu pot sa-mi adun gindurile. Ele sunt intotdeauna despre tine, Victoria, cu tine si nimic nu ma poate opri sa ma gindesc la tine si sa te simt oriunde nu m-as afla si ce nu as face, oriunde nu mi-ar cadea privirea, peste tot esti TU. Iar parfumul tau, atit de excitant, as dori sa ma trezesc in fiecare zi cu tine in bratele mele.Te iubesc si nu am ce-i face.