...Baietii se cred masini de sex umbla cautind o fata...
nu cred ca e vorba de ceea ca se cred sex - mashini, dar problema e ca organizmul o cere sau alta varianta ar fi reputatia pe care o au in grupul de prieteni
ingeras...nu cred ca e vorba de ceea ca se cred sex - mashini,...
INGeras"
nu cred ca e vorba de ceea ca se cred sex - mashini, dar problema e ca organizmul o cere" -baietilor le este deajuns sa vada un corp frumos , dar daca mai e vorba si de unul aproape gol atunci ... toti neuronii fug de sus - in partea de jos a corpului
Asta voua asa va spunem ca sa scapati de asta cat mai repede, iar pentru viatsa, majoritatea isi doresc fata la care el era, este si va fi numai unul. Iaka asha :)
esti m sau f?? in primul rind cum am mai zis si mai zic, sexul este o necesitate vitala "nu f*ti nu existi"... in afara de asta sexul calmeaza...si plus la toate astea te ajuta sa te mentii in forma si este benefic pentru organismul uman si imunitate:) asa ca foc la pisle... detalii la little_pittbull@mail.md :))
caroce tema e pi****sa da se mai viri si de alde aishtea pe aici cu parerile lor leviie. soglsen cu acel care o zis de neuroni mai sus (polnostiu). Doamne multumesc ca ai dat fetele care inteleg baietii pe pamintul ista pacatos. ASAI?????
Da mai bn knd dupa nunta ai sa vrei da' el o sa doarma in alta kamera sau sub pat! Ce sa pretuiesti,tre sa traiesti viata bn shy sa primesti placere,futind o pizda sau dind la muie!
baietzii nushi pretzuiesk virginitatea din cauza ca nish fetele no pretzuiesk la ei! alta ii problema, caci baietzi vor viatza sexuala,dar cind ajung la ceva serios vor o virgina! singuri pina a ajunge la aceasta strica o multzime de fete!
Puisor baietilor lie rusine ,dar eu nus rusinos poti sa ma intrebi tot ce vrei
Te crezi o masina de sex?
Vreau sa fac cunostinta dar tu incepi cu pricoale "NU MA CRED"
детсад :))
Baietii isi perd virginitatea cind na futut niciodata si sio ia la laba cind vede o fata.
Sono Porci Questi Moldoffani
Puiule,baetii nu au ce pierde...
Asta voua asa va spunem ca sa scapati de asta cat mai repede, iar pentru viatsa, majoritatea isi doresc fata la care el era, este si va fi numai unul. Iaka asha :)
Da cum sa deosebesti unul virgin de unu nevirgin? :))))))
in genere.. de cand notiunea asta e aplicabila pentru barbati? :)) (notiunea de virginitate)
daca s-o futut nu e virgin, dar daca nu s-o futut e virgin :))))))
da daca o luat-o la laba da nu s-o futut? :D
Ce bazar n_ati putut gasi alta tema.
caroce tema e pi****sa da se mai viri si de alde aishtea pe aici cu parerile lor leviie. soglsen cu acel care o zis de neuroni mai sus (polnostiu).
Doamne multumesc ca ai dat fetele care inteleg baietii pe pamintul ista pacatos.
ASAI?????
Da mai bn knd dupa nunta ai sa vrei da' el o sa doarma in alta kamera sau sub pat! Ce sa pretuiesti,tre sa traiesti viata bn shy sa primesti placere,futind o pizda sau dind la muie!
хушь))))))))))
e o educatie sociala
baietzii nushi pretzuiesk virginitatea din cauza ca nish fetele no pretzuiesk la ei! alta ii problema, caci baietzi vor viatza sexuala,dar cind ajung la ceva serios vor o virgina! singuri pina a ajunge la aceasta strica o multzime de fete!