de ce vreau o virgina
eu n-am dezvirginat inca nici o fata in viata mea si nu pot sti ce se va intimpla cu mine dupa ce o voi face... DAR inainte de a ma judeca citeste cu atentie:motivele pentru care vreau anume o virgina sint urmatoarele: toate fetele cu care m-am intilnit/am facut sex au fost dezvirginate de altcineva inaintea mea, adica le-au avut altii si pe mine lucrul asta o inceput sa ma deranjeze tare mult dupa un timp... caci masculii astia concurenti imi strica mie fetele tinere si frumoase!de ce sa le las pe miina lor? de ce sa nu le dezvirginez eu cit inca n-a facut-o altcineva pina la mine? Eu sa fiu primul si nu niste straini care mi le strica si din cauza carora am fost nevoit sa ma multumesc cu ne-virgine...Oricum, tu esti fata si nu cred ca vei intelege psihologia asta de mascul, dar sa stii ca e tare dureros cind stii ca iubita ta a fost a altcuiva pina la tine, cum spui tu "s-a daruit" cuiva, adica l-a iubit pe el,s-a lasat dezvirginata de un strain pe care l-a iubit, de care in cele din urma s-a despartit, a fost ranita, a suferit etc... Eu pe acesti "straini" care-mi dezvirgineaza mie fetele i-as ucide... dar decit sa stau si sa sufar atita mai bine devin eu ca ei, eu sa fiu acela care a dezvirginat-o si nu un oarecare strain care a avut-o inaintea mea... oricum n-o sa intelegi oricit de multe explicatii ti-as aduce, trebuie sa simti ceea ce-am simtit eu, sa simti durerea pe care am simtit-o eu cind ma chinuia gindul ca a avut-o altul inaintea mea... imi venea sa-i omor pe toti