pentru cei care vor sa simta cei aceasta bani reali ii deajuns si o luna sa stea pe demo sa treaca pe real, dupa asta cu sigur ca se intorc pe demo pe o perioada mai indelungatam, dar sunt convins ca cu alte emotii...
si tu ai avut??? cum au fost, cind ai inteles ca esti gada sa iesi pe real? care tyrebuie sa fie rezultatele pe demo ca sa intelegi cat de putin ca acest lucru e de tine???
trebuie sa intelegi principiul......... trebuie sa studiezi programa in luna de pe demo... apoi cea mai mare practica o capeti... in real... fii sigur
dupa ce am inteles cu functioneaza piata Forex... eram convins ca voi reusi pe real... am deschis un cont real... si de la inceput imi mergea... si inca tare..... da stii de ce?
da dar care totusi trebuie sa fie scara profit/pierderi ca sa poti sa iesi pe real, ca daca vor fi profituri mai mici ca pierderi sau egal, asta nu e un semn de buna pregatire, cred eu...
de la inceput nicinu tinde la profituri mari... a te invata sa tirguesti pe forex e ca si conducerea unui automobil.... trebuie sa te inveti mult pina il vei conduce... dar daca l-ai deprins fii sigur... succesul garantat...
mi-am deschis un cont real si am pus 1 dolar... doar 1 dolar
am trecut pe demo din 2 motive... am avut un shok cu pierderea acestor bani cistigati cu atita straduinta... cam 30 $ din 10 e bine nu? shi plus ca am avut ceva probleme.. si nu aveam timp sa ma ocup serios de Forex...
La tine... cum decurge? esti pe demo? sau pe real...
din 5000$ demo am facut timp de 3 saptamini 8500 undeva, dar poate aveam sa fac si mai mult daca aveam sa ma ocup de aceasta zilnic, dischideam aproximativ 3 pozitii pe saptamina
pe demo sunt la teletrade, nu conteaza asta,dar la ei sunt, pe real sigur ca il voi deschide la altii, dar nu fac acum publicitate, voi mai avea ocazia...
Metatrader de la Metastok este cel mai avansat pachet de programe pe piata FX, dar mai sunt si un sir de alte programe utile
nu-mi place in metatrader ca totusi are neajunsuri, insuficienta de indicatori...poate nu chiar insuficienta cit nu sunt diversificati si mai flexibili...
Если вы ишите хороший дилинговый центр на рынке Форекс.
Дилинговый Центр Forex4you поможет Вам повысить объем операций практически в 100 раз. Брокерские услуги нашей компании на Форекс всегда подразумевают расширение ваших возможностей.
Заидите на веб-сайт компаний и убедитесь сами : Центр Forex4you
De la inceput ar fi binevenit un cont virtual, cel putin o luna...
Dar se stie bine ca totusi contul real iti da posibiliatatea sa simti ceea ce pe demo account nu o vei simti niciodata...
pentru cei care vor sa simta cei aceasta bani reali ii deajuns si o luna sa stea pe demo sa treaca pe real, dupa asta cu sigur ca se intorc pe demo pe o perioada mai indelungatam, dar sunt convins ca cu alte emotii...
nu am avut dar sper ca degraba le voi simiti, in sensul bun...
Atunci de unde stii chestia asta? Eu de ex am simtit pe pielea mea ce inseamna sa tirguesti pe bani reali...
si tu ai avut??? cum au fost, cind ai inteles ca esti gada sa iesi pe real? care tyrebuie sa fie rezultatele pe demo ca sa intelegi cat de putin ca acest lucru e de tine???
trebuie sa intelegi principiul......... trebuie sa studiezi programa in luna de pe demo... apoi cea mai mare practica o capeti... in real... fii sigur
dupa ce am inteles cu functioneaza piata Forex... eram convins ca voi reusi pe real... am deschis un cont real... si de la inceput imi mergea... si inca tare..... da stii de ce?
da dar care totusi trebuie sa fie scara profit/pierderi ca sa poti sa iesi pe real, ca daca vor fi profituri mai mici ca pierderi sau egal, asta nu e un semn de buna pregatire, cred eu...
principalul obstacol pe care l-am intilnit era FRICA... Atunci cind am pierdut 1-ul Dollar.... a inceput o frica...
cat ai pus incont cand ai deschis realul???de ai simtit frica?
de la inceput nicinu tinde la profituri mari... a te invata sa tirguesti pe forex e ca si conducerea unui automobil.... trebuie sa te inveti mult pina il vei conduce... dar daca l-ai deprins fii sigur... succesul garantat...
mi-am deschis un cont real si am pus 1 dolar... doar 1 dolar
1 $ ??? dar cu citi centi jucai? aveai un lot de 0.001?
Nu, exista un broker ce transofram 1 dolar in centi.. si primesti 100 centi... cu un lot de 0,1 de fapt cam asa si se primeste... :)
la un dolar nu cred ca simti mare senzatii, cu atit mai mult sa ai un profit, eu cred ca tot r msi bine sa ai cel putin 250 $
si daca ii pierzi??? la pierderea 1ui dolar nu simti senzatia ca pierzi 250 ???
asa e, dar vezi tre sa fii pregatit de altfel...
cit timp ai facut training cu 1$?
aha, si cu 10$ citi ai facut? apoi ce a urmat...
nu mai tin minte... dar stiu ca ajunsesem pina la vreo 40 USD si i-am pierdut... dintro neatentie..
dar nu te-ai oprit aici....
nu.. am continuat pe demo.. pina nu demult.... dar sa vezi acesti 40 i-am capatat din cei 10
dar de ce ai trecut pe demo, de ce nu ai continuat pe real? ai prins la minte..si ai inteles ca tre sa te mai pregatesti....sau cum a fost?/??
am trecut pe demo din 2 motive... am avut un shok cu pierderea acestor bani cistigati cu atita straduinta... cam 30 $ din 10 e bine nu? shi plus ca am avut ceva probleme.. si nu aveam timp sa ma ocup serios de Forex...
La tine... cum decurge? esti pe demo? sau pe real...
la ce broker?
e bine ce spui tu de fapt...sunt pe demo..dar cred ca voi trece pe real in curind timp...
din 5000$ demo am facut timp de 3 saptamini 8500 undeva, dar poate aveam sa fac si mai mult daca aveam sa ma ocup de aceasta zilnic, dischideam aproximativ 3 pozitii pe saptamina
tot e bine... si la ce broker?
cu alegerea brokerului eu cred ca trebuie sa fie o tema particulara pe acest forum!!!
ce crezi de TELTRADE???- :)
pe demo sunt la teletrade, nu conteaza asta,dar la ei sunt, pe real sigur ca il voi deschide la altii, dar nu fac acum publicitate, voi mai avea ocazia...
eu de ex folosesc Meta Trader... e o programa destul de super
teletrade este Centru de dealin(Дилинговый центр), platforma Metatrader
ok, si ce server iti da in despre cursuri, te referi totusi la un DC (broker company)oarecare
nu am inteles intrebarea.. se vede ca sunt obosit de aceea
Metatrader de la Metastok este cel mai avansat pachet de programe pe piata FX, dar mai sunt si un sir de alte programe utile
nu-mi place in metatrader ca totusi are neajunsuri, insuficienta de indicatori...poate nu chiar insuficienta cit nu sunt diversificati si mai flexibili...
deacord... multe din ele costa bani bunisori
da... pot sa dau niste link-uri la site unde sunt niste grafice super usor de analizat cu o multime de indicatori, sigur ca tre sa-stii a utiliza
da... nu-i o problema da linkuri..
aici poti gasi ceva util!
ok.. mersi
http://forexforfun.ucoz.com/
ибанулся штоле?
Если вы ишите хороший дилинговый центр на рынке Форекс.
Дилинговый Центр Forex4you поможет Вам повысить объем операций практически в 100 раз. Брокерские услуги нашей компании на Форекс всегда подразумевают расширение ваших возможностей.
Заидите на веб-сайт компаний и убедитесь сами : Центр Forex4you