A ceruto sa ii fie sotie dupa un sarut!!!
Asezativa frumushel pe fotolio vrea sa va spun o istorioara despre o fata care traieste si a trait si sa ii dea dumnezeu sa traisca si tot la ea sa fie nu mai bine.Am facut eu cunostinta cu o domnisoara care ma rugata sa ii cumpar un calculator mai ieftin. Aducind calculatorul la ea acasa am obesrvat ca ea traieste ingurica si incet nu ma grabesc il string si ii instalez tot ce trebuie ca sa lucreze calculatotul super. - Da banii pentru calculator nu me-au dat parintii! - spune ea si se utia de jos la mine, zibind nitele si scotind din cutie emprimanta.- Da acui sunt ? - ei ce sa ii spun, am intrebato si eu mie de fapt imi era tot una. - Banii pentru calculator me-a dat prietenul meu, degraba ne casatorim si afla acum in Anglia - si mai departe scoate din cutie discuri, ducemente etc. - Ma bucur pentru voi - da aici imi dau seama ca fata mea dat semn ca sa nu fac nici un pas. Ei calm mai departe ma ocup de calculator si instalez mai departe. - El a vrut ca sa imi cumpere notebook da eu am vrut calculator - si mai departe se scoate din cutie. Peste o bucata de timp ea imi propune sa ma serveasca cu ceva. Dupa ce am intalat tot desigur am trecut la bucatarie si ea mea pus din nainte micare. - Da cum te chiama pe tine ? - o intreb si zimbesc. Ce sa faci asa noi barbati nu le mai tinem minte pe toate cum le chiama. Dupa ce mea spus cum o chiama am inceput sa ma vir in viata ei personala si ea mia spus o istoriara despre viata ei cum a ajuns si cum sa indragostit de prietenul ei ce ea cumparat calcualtoru si ea propus sa ii fie ea sotia lui.Era o fatita pe lumea asta ce traia intrun satuc si se itilnea cu baietel Vasilica(numele este nascocit) care se ibeai ei nescpus de mult ce sau intilnit cu el 7 anisori de zile. Dar peste vroi citiva ani el a inceputo sa o bata si sa o schimbe cind cu cuna cind cu alta. A ajuns Vasilica ca pe linga acea ca o batea si o schimba cu altele ii mai povestea cu cine el o schimba si cum o schimba, cum le amagea s.a.m.d. Nu mea spus pe linga aceea ca o batea da din cind in cind inca o viola(asta este clar dupa discutiile ei). Si intro buna zi ea totusi se gindeste si vrea sa se desparta de Vasilica sa staurat ea de el ajunge atita sa o bata si sa se bata joc. La ea veneau parintii lui si ii spunea:"Poate il i-ai tu in miini si faci barbat din el, nu il lasa si tu" si ea le-a raspun: "Daca el nu se poate lua in miin pai cum sa il eu, eu". Clar ca fata dupa dupa ce sa dispartit de asa un baiat dragut pe nume Vasilica a stat singurica si nu dorea sa vada pe nimeni. Si intr-o buna zi ea face cunostinta cu Andrei ce a petrecuto pina acasa odata. Andrei ea spus ca are prietena si o sa se casatoreasca cu ea curind si a disparut. Peste o saptamina vina Vasilica si ii spune Marioarei ca sa casatoreste cu o Ileana si peste vreo citeva saptamini se casatoreste Vasilica cu Ileana. Marioara statea acasa nu dorea sa vada pe nimeni se ducea la ore si in capul ei era doar universitatea si prietenele care mai vineau la ea din cind in cind, dar in rest era ea singurica si nu dorea sa vada pe nimeni. Asa a trecut jumate de an si vine Andrei intr-o seara la ea si ii spune ca el sa dispartit de sotia lui, ca ei tare se certau si nu au putut sa fie impreuna. Ei au inceput sa se vada mai des si peste o luna Andrei ea dat o sarutare Marioare si dupa asta a plecat in Anglia. Marioara nu mai auzea ce spune profesorul la perechi, cindul ei era doar spre Andrei ce se afla in Anglia si curind va veni si ei din nou se vor primbla prin parcul ce ii parea ei nu asa de frumos cum era acum. El o suna in fiecare zi si ii spune atitea cuvinte frumoase ca Marioara zboara si spune la toti ca ea sa indragostit in Andrei ca asa ceva ea nu asimtit nici odata. Instr-o zi ea sunat Andrei si ii spune : "Eu vin curind si eu vreau ca tu sa imi fii sotia mea". Dupa aceste cuvinta ea a fost shocata si ea zbura in vise si il asteapta mai repede sa vina Andrei din Anglia. - Si cum tu asa vreai sa te mariti doar de la un sarut - socat de asa istorie- Sper sa fie tot bine, dar eu asa ceva nu am simtit nici odata - fata se inrosea ca servea bere, sarbatorind cuparatura noua aparuta in casa - dar daca ceva no sa fie in regula ma despart nici nu ma gindesc, pentru eu am avut un nebun pe capul meu, am suferit de ajuns mai mult no sa lasa sa se bata joc de mine.- Crezi ca asta e normal dupa un sarut sa te casatoreti - uitindu-am ca aparamentul este super si ea traieste singurica, poate baiatul tinde spre asta - nu te-ai gindit ca el poate sa aiba vriun defect? - Stii m-am gindit si eu la asta, doar sa dispartit cu fata aia repede si mie me-a propus asa de repede - ea tot se inrosea mai tare si mai tare, se vedea ca are alergie de la bautura. - Mie tot imi plac copii, dar imi plac copii sanatosi - zimbind - Te inteleg, dar eu atitea am suferit in viata asta cu Vasilica ca vreau sa cred ca cu acesta totul va fi bine, chiar daca are vriun defect sper sa nu fie cel ce ne va incurca noua in relatie. Eu sunt indragostita de el si nu am simtit asa ceva nici odata si nu cred ca vriun mic defect imi va schimba parerea. - Eu iti doresc tie sa fie tot bie si chiar imi este interesant cu ce se va sfirsi istorioara voastra - zibind- Eu sper sa nu fie defectul - aici zimbeste - intelegi tu Ce credeti voi ? Eu cred ca el are totusi un defect fizic 100%