Revolutie!!
Nu shtiu kum voi dar eu m-am saturat blea!Kit se mai poate de rabdat asha viata. Toti oamenii sint conshtienti ka sint violati de cei de sus dar mie mi se creaza asha o impresie ka toti vrem sa ramina totul asha kum este.NU!! Noi nu vrem sa fie asha. Oare sintem kiar asha de slabi shi indeferenti? Cine in ziua de azi ar fi gata sa moara pentru patrie shtiind ka vor fi timpuri mai bune sau moartea lor nu va fi in zadar.Toate politicile astea de asuprire ne-au degradat populatia. Ne-am pierdut mindria, curajul, patriotismul shi am devenit egoishti. Corect a spus cineva:"Stefan cel Mare a vrut sa ne faca zimbri, dar a murit shi am ramas boi".Kit se poate sa traim din greu a? Skulativa toti tinerii, kit se poate de baut?Ku asta nu rezolvam noi nika.Nu tre sa uitam de stramoshii noshtri kare kindva au murit pe cimpul de lupta gindinduse la noi, shi sintem datori sa luptam ku faradelegea kare se petrece la noi in tara, in fata okilor noshtri.Exemplu: intrebati orice stundent ce are de gind sa faka dupa studii shi 70% iti va raspunde ka nu are ce cauta aici shi ku prima okazie va pleka in strainatate, restul vor spune ka doar spera sa-si gaseaska un lok de munka bine platit sau cel putin acceptabil.Imi dau intrebarea de ce eu trebuie sa lucrez in alta tzara, dar nu la mine?A mai ramas o singura varianta! Sa luam puterea in miinile noastre. Numai astfel putem skimba lucrurile. Sint sigur ka noi sintem forta de care se tem cel mai tare cei de sus shi eu vad ce politika duk ei azi. E o politika second hand. Ne conduk nishte oameni care nu apara interesele poporului ci interesele shtiti voi a cui..Eu propun revolutie, CE PROPUI TU TINERE STUDENT?