fmh...nu transforma si acest compartiment al forumului in...
fmh Da, mergi tu-n alta parte. Ghini? Daca m-ai trimis, ti trimit ?i io. Ghini? Explica atunci tu care e ?menu cu ce a reclamat Caliogstro. Departe de mini gandul de-n cloaca sa transform aceasta sec?iune. Imi expuneam ?i io parerea-ntr-un mod mai picanteresc sub haina anticomunismului puiu?.
fmh...nu transforma si acest compartiment al forumului in...
fmh Mai ghini l-ai lamuri pi omul ce-a deschis asta tima buey! :D La asta trebuia sa purcezi nu sa atragi aten?ia cuiva care a venit cu un raspuns ca posibilitate buey.
kraftwerk...0 Caliogstro He, he... Inseamna ca s-o bagat pa fir...
Dezvolta subiectul stimte domn...?
kraftwerk...0 Caliogstro He, he... Inseamna ca s-o bagat pa fir...
kraftwerk: "...
...Poate cineva ma lamureste care-i faza? Dupa care principiu...
Caliogstro He, he... Inseamna ca s-o bagat pa fir SIS-ul. :D ..." - ce e SIS, va rog sa-miexplicati
kraftwerk...Explica atunci tu care e ?menu cu ce a reclamat Caliogstro...
Kraft, vad ca esti baiat descurcaretz: cred ca stii ceva in plus... Te rog atunci, ori sa ne ceva, sau macar sa fii si tu mai condescendent cu NOI: (muritorii)...?
any way, EU VREAU SA-l DAU JOS PE ACEST MODERATOR! Nu are grija de forum, si cre ca nu se pricepe la subiect!!! Hai sa VOTAM!
...asta daca mai tzine cineva la democratzie pe bune!!!
pai tu ai zis ca vrei sa-l dai jos pe moderatorul care n-are grija de forum.. :) pai acum tre sa alegi noul moderator.... asa ca, fa frumos :) si du-te pe "alegerile moderatorului" si voteaza... ;)
mitica73...DOMNULE MODERATOR ( CAL - cred caa itzti plac caii...
fifineatza...- pai tu ai zis ca vrei sa-l dai jos pe moderatorul care n-are grija de forum.. :) pai acum tre sa alegi noul moderator.... asa ca, fa frumos :) si du-te pe "alegerile moderatorului" si voteaza... ;)...
WOW, inseamna ca moderatorul are fani... Pai, nu ma obosexs sa votez, oricum nu ies eu castigator ! LOOOOL
FIFI, eu stiu problema pe care ai ( ridicat-o ) aantamat-o, voiam s confirm ca este asa precum spuneai.Pt un programator este important sa aiba report din cel putin doua surse. Insa, mi-a placut ca ai repetat de doua ori mesajul cu nr de ordine 69!!! ( Ti-am raspuns o data ca e o idee buna ), vad ca esti imaginativa! :)))
baieti, nu va certati va rog. Aici nu e NV.
ash nishte DAME>...!
fifi, imi dai si mie id-ul tau de mess?:)
daca imi dai id, incerc, promit!!!
oki doki, vad ca nu vrei ( sa te lashi ), atunci care e parerea ta despre moderator/programator/jucator si....nu mai stiu... ?
fifi, ia hai intra pe RHP sa te... bat!
de la cine, de la "moderator"??? looooool
Domnul "moderator" nici macar nu stie ce e pe forumul dumisale...
FIFI, eu stiu problema pe care ai ( ridicat-o ) aantamat-o, voiam s confirm ca este asa precum spuneai.Pt un programator este important sa aiba report din cel putin doua surse.
Insa, mi-a placut ca ai repetat de doua ori mesajul cu nr de ordine 69!!! ( Ti-am raspuns o data ca e o idee buna ), vad ca esti imaginativa! :)))
cutzite vesele, mai lungi si mai groase...
fetelot, suntetzi NESPUS de nostime!!!! D'aia va iubesc pe toate!