876

poeziile mele:)

In zborul anilor ce trec Tu vei uita de mineDin dragostea ce are dreptNimik nu va ramaneVei intelege mai tarziuSau poate niciodataVei regreta asta o stiuDar poate si se iarta!Vei plange cum am plans si euVei plange nu de mineVei plange ca nu mai uitatSi suferi pt mine.Iar daca totusi ti-am iertat Pastreaza-mi amintireaSi nu uita ca intro ziTi-am daruit Iubirea!O lacrima de a ta IubireA fost deajuns ca sa intelegCa ma iubesti la nebunieCu pasiune si respect!Neam intalnit dintr-o intamplareSincer sa iti spun tu mi-ai placutTu imi esti ca o alinareDe e soare, de e vant!Mereu ma intrebam IubiteCe ar fi daca voi pleca?Eu sper sa ma astepti intrunaCaci Te Iubesk nu ma lasaVoi reveni peste o varaCaci imi va fi tare dorSi cu fumul de tzigaraO sa iti soptesk cat Te Ador!3/ Langa tine imi doresk O viatza intreaga ca sa fiuSa ne iubim cu adevaratSi zorile sa le intalnimImi apari mereu in visCa un Inger pazitorEu te rog ca sa reviiNu mai fi asa timid!De e noapte, de e ziEsti mereu in gandul meuVa veni poate o ziCand ma vei iubi la felEu te rog sa ma intelegiPana cand nu e tarziuTe Iubesk si doar atatE deajuns ca sa repet!4/ Crezand in tine si in inima taAu izbucnit fiori din inima meaEu Te Iubesk d ela bun inceputSi nu cred ca as putea sa te uit.5/ Temnota, sneg bez kontzaYa siju i jdu tebyaTy ne prishol,a ya vse taki jdu,No ty vernis' ya Tebya ochen' lyublyu.6/Afara ploua si e tristSi gandul meu zboara spre tineEu stau la geam si tot priveskLa agutul ce stateam cu tine!Tu ma iubeai nespus de multPoate ca nu la nebunie,Dar a trecut ceva timp Si tu ai vrut casatorie!Parasindute poate am gresitDar nu regret nimic acumTu mai iubit ca un nebun,Dar tu esti sigur ca eu nu!La despartire eu iti spunIubit sa fii precum si euDar tu doar raul imi dorestiCertanduma ca un nebun!
0