789

Moderator NOU

Am vorbit cu vavik azi dimineata si am noutati pentru toti cei din Traveling.vavik nu va putea modera aceasta tema pentru ca pleaca pe jumate de an in SUA cu schimb de experienta. El va lipsi pe forum undeva 6 luni si din acesta cauza tote voturile pentru vavik vor trece la acirom.De ce la acirom?1 Des discuta in acesta tema2 A fost in forte multe tari si cunoaste locuri extraordinare3 Propune cele mai frumoase si discutabile teme4 Ne pregateste o excursie frumoasa la nordul Moldovei5 Nu modereaza alte teme si e liber puntru a fi pe Traveling6 Se pricepe in vinuri7 Creste doi copii8 Ii pune bere lui BucurMai pe scurt o alta candidatura mai potrivita nu gasim.acirom, eu sper ca tu nu esti contra si nu vei pleca undeva lasind forumul fara Moderator iar daca nu esti liber spune acum?iar pe vavik tre sa-l amendam cu doua stelute pentru ca nu a preintampinat poporul ca nu va fi pe forum si toata votarea sa dus intraiurea. cred ca vavik singur tre sa propuna o noua votare unde sa fie urmatorele candidaturi:1 acirom2 tug3 MrCriticus4 Bucur5 freejerkastfel vom alege adevaratul Moderator a acestei teme!VOTAM DIN NOU!
0