C# vs VB.NET
am o intrebare... pt incepatori ce e mai bine... sa inceapa sa studieze cs sau vb... din cate shtiu... vb.net e pt acei care toata viatza aui programt sub vb.. iar c# a fost facut special pt aceasta tehnologie... .NET resyu au fost doar imporate....
Sigur ca e cu mult mai bine in VB.NET deoarece el e cu mult mai usor decat orice C# sau C++. Dar totul depinde si de interesele tale. Ce doresti sa faci. Daca doresti sa creezi sisteme noi de operare atunci e mai bine sa folosesti Assembler iar daca doresti sa creezi ceva pentru Windows, foloseste Visual Basic. Orice limbaj de programare e creat pentru ceva anume. Eu am programat 4 ani pe VB.NET si nu am intilnit greutati pentru cva orice limbaj de tip BASIC e bazat pe limba engleza. Iata e parerea mea, care poate sa nu coincida cu parerea altora.
Pot sa spun cu siguranta ca MS so batut joc de C++ adapatndul la platforma .NET. SI in genere .NET e un bardac complet, mai toate cartile pe .NET contin fraze de tipul "Acest cod in C# nu arata asa de elegant si cu sens ca in C++ original, dar o sa va deprindeti", "Fisca asta nu e posibila in C#, daro fost posibila in C++ si dadea programmerului o gramada de libertate", "Codul e compilat in IL (int. lang.) ca apoi la executie sa fie transormat in cod specific platformei", care platforma nahren???? acolo vase e doar o platforma Win si gata, asta doar daca vorbim de procesor, dar numai procesorul nu e totul ce sta la notiunea platformei. Pot sa pun una cu sigur pentru VB programeri asta e cool platforma, pentru toti ceilalti sux.
P.S Asta e doar opinia mea personala, ce nu inseamna ca reflecta realitatea ;)
mai bine incepe cu java nu o sa trebuiasca sa cheltui bani pentru compilator
daca ai un background in C/C++ continua cu C#, daca nu poti incerca VB.NET, daca nu ai un background in C/C++ fati unul ;)
кто знает нормальные софтовые компании в кишиневе? Очень нужно