suninternet sux !
daca parintii mei is la Pachetul Neo de la Suninternet si platesc 24 dolari pe luna (si le convine de minune acest pachet)... dupa ce-mi expira contractul ei vor putea plati 19$ dolari pe luna pentru NOCTURNE 64 kbps insa nu vor putea folosi internetul pina la 20.00 !!! ma Fu.ck pe pachetele noi ale suninetului !!!! suninternet sucks ! ei si ce daca au micsorat pretul lunar cu 5 dolari? in loc de 24 va fi 19 dolari ( www.suninternet.md ); SAU 199 pe an, adica 199/12= 16.58333$ !!! ei si ce daca e traficul nelimitat ???? Poti FOLOSI INETUL NUMAI INTRE 20.00-8.00 pina acuma era NON-STOP !!!! parintii mei puteau folosi si dupa 8 dimineata si pina la 8 seara inetul!!! lor le ajunge 500 MB iaca asa ! Cel mai rau lucru pe care l-a facut suninetul e acela ca s-a atins de pachetul Neo care pur si simplu nu va mai exista dupa ce va expira contractul! va trebui sa treaca la 199 dolari pe an sau 19 dolari pe luna NOCTURNE 64 kbps Ei si ce daca?DOAR in zilele lucratoare nu vor putea folosi internetul pina la ora opt seara ! Cui ii trebui asa pachet? De ce n-au pastrat pachetele neo, junior ? DE CE ?Si care e solutia? vezi pe pagina suninternet.md despre internet in timpul zilei: "Internet in timpul zilei: Dial up fara plata suplimentara *Toate preturile sunt indicate in dolari SUA si includ TVA." cum adica fara plata suplimentara la dial-up ? Ce fel de gluma asta? Vor sa zica ca nu o sa plateasca userii minutele la Moldtelecom daca vor vrea sa foloseasca inetul pina la opt seara prin dial-up? suniternet sux !!!