vacutza...mai intai arata foto cu sora shapu vedem cum facem...
du-te nahren la tiganustele din Romania, ca acolo va e patria de obsedati si frustrati
divine...Arch or Zenwalk, iaca shitz trebu...
Arch e greu de numit beginner-friendly, Zenwalk - o sa fac research, thanks :)
deem3n...Gentoo/Sabayon...
Sabayon nicidecum, Gentoo o sa se compileze vreo 3 zile :)
Am gasit deocamdata o exotica: http://opengeu.intilinux.com/Home.html (un Ubuntu derivative corcit de E17 si XFCE) care se promite mai lightweight decat Xubuntu. Maine incerc sa violez un VirtualBox cu el :)
12/ marsh nahuy deaishe,Vafliglot dondushenskiy:))) tsyba nahuy agramat huyova!!!! Uei muistule,cati ani ai exact,35 or 40:)? Ba,la varsta ta tu inca n-ai o femeie,labagiu si muist nenorocit:)?
asa ai spus, parca nu ai fi sigur ca are sau nu 16 ani =))
in privinta la intrebare, pune E17 sau xfce, si a sa shie tat bine :) eu am stat pe E17 la un comp cu proc de 450MHz si 128MB RAM, merje tat normal parca. si pune FriBSD! %))
vacutza...ideea era ca daca vrei sa zboare apu trebu satz fashi...
avea sens sa tai din kernel pe vremurile cu 16 MB de RAM din care kernelul lua 5-6 (si taiai din kernel 2 metri si aveai 20% RAM liber mai mult). Amu depinde de daemon-ii si DE-ul pe care ii ai, ca la 100+ MB cei 2 metri pe care ii scoti din kernel nu schimba nimic.
admyn...Constantine: "... 1) o sora de vreo 16 ani ..." - asa...
...Se da: 1) o sora de vreo 16 ani 2) un comp pe 800 MHz...
nudemult am pus Dreamlinux pe un laptop toshiba PIII cam 500mhz 256 ram, am ramas foarte impresionat, il poti seta sau cu gnome sau xfce, e bazat pe debian.
Для суси щаз без 256 рамы не имеет смысла
mai intai arata foto cu sora shapu vedem cum facem
Arch or Zenwalk, iaca shitz trebu
Gentoo/Sabayon
12/ marsh nahuy deaishe,Vafliglot dondushenskiy:)))
tsyba nahuy agramat huyova!!!!
Uei muistule,cati ani ai exact,35 or 40:)? Ba,la varsta ta tu inca n-ai o femeie,labagiu si muist nenorocit:)?
хм у мну тут еще веточка есть, кто openSuse пользует помогите, заранее благодарен.
SliTaz GNU/Linux 1.0 > http://www.torrentsmd.com/details.php?id=257391
25 мегов