874

Viata e ceva interesant...

Viaţa e ceva interesant... este cel mai complicat lucru care a existat vreodata. Cu cîtă ingeniozitate a fost creată şi cît de diferită este... uitaţi de internet pentru o clipă şi aduceţi-vă aminte lecţiile de biologie, unde am învăşat cu toţii structura vieţii pe pămînt. De la celule la mamifere am întîlnit diferite forme de vieţuitoare, care mai straşnice, altele stranii, altele interesante şi cele mai deştepte - homo sapienşii. Dar cîte plante există pe pămînt? Poate cineva să-mi spună un număr concret de specii? Nu. Şi iată că omul măreţ a decoperit piatra. apoi metalul, apoi a inventat calculatorul, bomba atomică şi forumul... şi a uitat de natură şi de sensul vieţii. Dar care este acel sens? Sensul constă în noi înşine. Noi existăm nu pentru a învăţa toată viaţa, de a irosi timpul pe bullshit şi lecţii, dar pentru a explora natura, internetul, forum-ul, mirc-ul, alte ţări, chiar şi pe a noastră, fiindcă credeţi-mă că sunt multe lucruri interesante de care voi nici n-aţi auzit (sincer - nici eu), şi alte minuni ale lumii. Scopul nostru e de a exista şi de a savura tot ce ne înconjoară, de a ne continua rădăcinile familiare şi de a fi, pur şi simplu. Şi dacă totuşi încă nu aţi înţeles care e scopul vieţii, atunci uitaţi-vă la părinţii voştri.
0