796

Jos cenzura!

zilele astea mi-a venit asa o scrisoare:==============================Serviciul monitorizare ccTLD . MD va aduce la cunostinta ca D-stra ati incalcat obligatiunile si responsabilitatile "Regulamentului cu privire la gestionarea numelor de domen de nivel superior.MD" din 28-08-2000. (Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 25-26/75 din 01-03-2001). Capitolul V art.5.5 al "Regulamentului" - "Este interzisa ... gestionarea numelor de sub-domene ce contin informatii... cu caracter obscen...".Exemple de pe site: (*adresa la un guestbook de pe serverul meu*)Capitolul V art.5.6 al "Regulamentului" - "In cazul incalcarii prevederilor articolului 5.5 al "Regulamentului" dat Registratorul national lichideaza inregistrarile sub-domenelor respective lipsind registrantul de dreptul de a le restabili." Pentru informatii: tel.27-45-21 monitoring@nic.md=========================motivul ca ei doreau sa-mi "lichideaza inregistrarile sub-domenelor respective lipsind registrantul de dreptul de a le restabili" era faptul ca intr-un guestbook ce se afla pe serverul meu (respectiv sub domenul md) se vorbea necenzurat! in nici o tara din lume nu exista asa legi... eu inteleg daca aceasta ar fi pe pagina... dar guestbookul sau forumul nu poate fi controlat (in aceasta privinta) de administratori... cineva intentionat poate intra si scrie prostii... si stiu ca nu numai eu am avut asa probleme ultimul timp... cred ca nu este corect!!!
0