Germania-France 1-4 Portugalia-Grecia 3-2 Anglia-Dania 3-1 Cehia-Canada 3-1 Italia-Romania ???aici chiar ca tot poate sa se intimple
mai ales ca Italia o fost rupta de Polonia, si Romania o sa dea cam tot sa rupa deoarece in ultimile meciuri Italia cam o rupt Romania. Cel putin eu cred ca Romania poate sa rupa, chiar la Italia acasa.
Italia-Romania. Italia , una dintre cele mai influente fortze din fotbal, no sa piarda di la romishi. Catenacio no cishtigat pe poleashi dintro prostie a lui Canavaro shi Toldo, care tre sa mincat pizdon in razdevalka....
Cehia-Canada ??? n-am intzeles, de ce anume credetzi ca Canada poate sa faca sheva? eu eram sigur 100% ca Cehia sparge Canada. Cel putin ni-i interesant di shi crez ca putea sa fie egalitate?
Cum vo parut jioaca Italia-Romania? Ni se parea dupa atmosfera de acolo ca se joaca pe un stadion de prin Iugoslavia da nu in Italia. Da Abbiati o fost harosh shi poati cel mai bun de la echipa sa!!! Cred ca romishii meritau cel putzin un rezultat de egalitate, da shi sli fashi :so futut singuri in cur...
Rominii no putut sari mai sus de capul sau. ITALIA a demonstrat ca merita sa fie la EURO ,da Rominii NU . NUMA DE LAUDAT IS BUNI. Cred ca MATTEO FERARI afost cel mai bun din lotu ITALIAN . Sa nu uitm de DI VAIO CARE NU RATEAZA din asa pozitie , cu toate ca fost una dintre cele mai dificile . Dar ABBIATI a demonstrat ca merita un loc de frunte chiar si la MILAN.
Administrator@@_...Rominii no putut sari mai sus de capul sau. ITALIA...
Draga Costacurta!!! Sa shtii ca nu am nimic impotriva fanatismului tau pentru Italia , recunosc:imi place shi mie cum joaca tzara asta. Dar nu intzeleg un lucru : de ce crezi ca ma supara faptul ca Italia o cishtigat"? In fotbal cinei mai outernic acela dicteaza topul shi restul se conformeaza... ~CU ITALIA NU TE JOCI ~ asta vaabshe no pot intzelege. Tu shi crezi ca italienii o sa crape tot la stinga shi la dreapta?Stai ca li se gaseshte shi lor un Chelsea ca pentru aceeashi Italieni de la Lazio.In rest ce sati mai spun de amicalul care o trecut:italienii o jucat la limita, atit in scor, cit shi la offsiduri. Da ~Rominii no putut sari mai sus de capul sau~ asta mo intristat cu totu. Cred ca cei ce vor citi vor intzelege. Hai, succes
Unicu cari ii prost di pi forumu ista eshti tu, avtza con4ennaia. Blea da eshti mari dalbaiob mai eshti... Tu parerea ta o ai? No team pus blea sa pui ~bacsuri~? Blea da tu tulan mai eshti... Forumu ista shi, se cheama ~FORUM PENTRU RAZARIT BOOKMECKERII~ ? Patzanii shio dat atzenka lor referitor la meciuri, da nu teo pus sa pui cu cutzitu la git!!! Mai ,Vasea, mai, eshti un LOH, da shtii cum se zice ~LOH YTO SUDIBA~.
Da Italia -Rominia?
O jiaca shi mai interesanta
Pol-Ita 3-1
...
personal sunt shokat
Germania-France
Portugalia-Grecia
Anglia-Dania
Cehia-Canada
shi nu in ultimu rind Italia-Romania
...
Germania-France 1-4
Portugalia-Grecia 3-2
Anglia-Dania 3-1
Cehia-Canada 3-1
Italia-Romania ???aici chiar ca tot poate sa se intimple
mai ales ca Italia o fost rupta de Polonia, si Romania o sa dea cam tot sa rupa deoarece in ultimile meciuri Italia cam o rupt Romania. Cel putin eu cred ca Romania poate sa rupa, chiar la Italia acasa.
Anglia ar trebui sa cyshtige,+Cehia H1 yn express,mai mult nu cred yn nimic
Italia-Romania. Italia , una dintre cele mai influente fortze din fotbal, no sa piarda di la romishi. Catenacio no cishtigat pe poleashi dintro prostie a lui Canavaro shi Toldo, care tre sa mincat pizdon in razdevalka....
Am uitat de Egipt-Suedia cred 0-2
Da rezultatele-s pizdet vsemu. Nu degeaba ma temem de play off-uri.Asteptam meciurile retur
Di canada credeam asha deoarece credeam intro sensatzie : Canada sparge Cehia. No fost sa shie
ok
Cum vo parut jioaca Italia-Romania?
Ni se parea dupa atmosfera de acolo ca se joaca pe un stadion de prin Iugoslavia da nu in Italia.
Da Abbiati o fost harosh shi poati cel mai bun de la echipa sa!!! Cred ca romishii meritau cel
putzin un rezultat de egalitate, da shi sli fashi :so futut singuri in cur...
Rominii no putut sari mai sus de capul sau. ITALIA a demonstrat ca merita sa fie la EURO ,da Rominii NU . NUMA DE LAUDAT IS BUNI.
Cred ca MATTEO FERARI afost cel mai bun din lotu ITALIAN . Sa nu uitm de DI VAIO CARE NU RATEAZA din asa pozitie , cu toate ca fost una dintre cele mai dificile . Dar ABBIATI a demonstrat ca merita un loc de frunte chiar si la MILAN.
BRATAN NU TE SUPARA . CU ITALIA NU TE JOCI
prostilor nici o pula nu va pricepeti in fotbal cu voi am pierdut vreo 300 de bacsuri; pidarasilorrrrrrrrrrrrr
prostilor nici o pula nu va pricepeti in fotbal cu voi am pierdut vreo 300 de bacsuri; blea da prosti mai sunteti
Unicu cari ii prost di pi forumu ista eshti tu, avtza con4ennaia. Blea da eshti mari dalbaiob mai eshti... Tu parerea ta o ai? No team pus blea sa pui ~bacsuri~? Blea da tu tulan mai eshti... Forumu ista shi, se cheama ~FORUM PENTRU RAZARIT BOOKMECKERII~ ? Patzanii shio dat atzenka lor referitor la meciuri, da nu teo pus sa pui cu cutzitu la git!!! Mai ,Vasea, mai, eshti un LOH, da shtii cum se zice ~LOH YTO SUDIBA~.
Luxemburg-Moldova
Hai , moldovenilor!!!
Tzinem pumnii pentru voi!!!!!!!!!!!
Va ashteptem cu victorie!!!!!!!!!
Bravo Moldova!!!!!!!!!!!
Asha sa o tzii!!!!!!!!
La mai mult shi la mai mare!!!!!!!
Traiasca fotbalul moldovenesc!!!!!!!!!!