Pintru Bratan shi pentru tatzi baetzii cari jioca pi stavci!
Hai noroc shi tie,cam is levie prognozile tale ,mai ghine dute shi ti jioaci la sportloto poati ii cistiga shiava pe acolo,da asha numa li fashi reclama interesnaia la o kantori nu chiar interesnaia ki ii nu vreu sa ni dai noua banii kari ii cistigam noi baetzii de la mine din dvor,shi noi ku tatzii ne-am mutat sa jiukam la alti kantori,kari ne dau banii shi akolo biletul e dijeaba!Da pe tine shine ti-o invatat sa pui stavci?Nu kumva Vasea- stavkologul ?Ki tare te-ai mai proibit cu prognozile tali!!!Parki eshti facut cu dejetu.Ian asculta azi o prognoza ahuitelinaia-Zaragoza-Real nicia ,AUZITZI ku tatzii ,NICIA shi pizdetz!!!Nish nushtiu shi koefitzient ii akolo da o sa shie nicia ,daca vre shiniava sa pue punetzi numai la bookmakerservice ,dupa shi cistigatzi sa ma sunatzi pe mine shi sa -mi datzi dole ki daca nu ,nu va mai zic nish odata asha prognoz ahuitelinii!!!!Numaru di telefon mobil o sa-l dau pi saitu ista mini dupa shi Real jioaci azi nicia cu Saragozza.Pi mine tatzi betzii din dvor ma poreclesk -Ghini fashi ghini ajiunji.Mai kitaiski svarshik fa asha shiava ka si incapa numile meu acolo undi skrii имя cu stelutzi
а зачем?
http://forum.md/Comment.aspx?id=969216&page=9
репа 414 и дальше