Duminica 26.10.03
Express1Charlton - Arsenal 2 1,6Inter - Roma X2 1,52Bochum - Borussia D cishtig i primu time 2,95 Total : 7,17Express2Parma - Modena 1 1,55Feyenord - Willem II 1 1,3Baier Lev. - Borussia M. X2 2,71 Total : 5,46
Anglia
Charlton- Arsenal
Arsenal rupe curu chartltonului shi se dushi acasa cu 3 bile shi clasata pi locu 1. Un 0:4
se poati di ashteptat di la canoniri.Dupa shi MU o pierdut a doua oara, Arsenal are shansa sa
se departeze shi mai mult di United. Cu 1,6 coef si poati di pus vreun stolnik di plasheri.
Totenham- Midlesbrugh
Nu cred ca Midlsbrough o sa dea joaca ushor, da di cishtigat tot nu o cishtiga ei.
O egalitate 1:1 sau 2:2 ii cam sheia shi cred eu co sa shie, dar nui de exclus shi un 2:1
pentru Totenham, care au anu ista cam multe probleme. Caroce 1x cu 1,2 ii binevenit.
Italia
Parma - Modena
Parma jioaca pizdata di tot acasa shi nu perde 100/100 di la Modena. Coefu de 1,55 cred ci
lo pus asha mare deoarece Parma anu trecut no cishtigato pi Modena (acasa 1-1, in deplas 1-2)
Anu ista o fute sigur.Adriano bati gol in primu time .
P.S. liber poati fi shi o remiza, da asta ii numa daca Parma ii cu totu con4ennaia.
P.P.S. Nu mai esti nish o remiza. Man razgindit. PARMA FUTI TAT SHI SI NISHCA IN DUMINICA DI 26.10.03
Juve - Breshia
Dupa intoarsherea lui R Bagio, Breshia o insheput sa se restabileasca cite putzin.Cu toati acestea
, cu un futbolist nu se fashi primavara shi Breshia maximum shi o sa poati fashi asta ii
o egalitate (la 4,5 coef sie poati di inshercat un 20 di lei). Da totushi Juve cred ca daca
cishtiga, diferentza a si shie nu mai mult di 2 goluri shi si poati di inshercat un handicap .
Caroce nu cred Juve sa piarda , dorind sa se mentina pe locu 1 in clasament.
Lazio - Bolonia
Aishi Lazio a si aiba mari probleme cu Bolonia, cari nu o data o demonstrat ca jioaca ghini in
deplasare. O egalitate ar fi ceva specific pentru amindoua in intilnirile lor, mai ales ca
Bolonia no cishtigat nishodata in ultimii 3 ani di la Lazio la Roma. Din alt punct di vedere,
daca no cishtigat pina amu, di shi sa nu cishtige amu? Se poati di inshercat un X2 cu 2,3 coef.
La urma urmei meciu ista se poati di lasat in pashi.
Perugia - Udinese
In ultimii 2 ani Perugia pierdea acasa di la Udinese cam cu 0:2. Anu ista cred ca baietzii
o sa se ia in mini shi o sa rupa curu Udineselui, mai ales ca cei de la Perugia no cistigat
nish o data anu ista in campionat. Un 3:1 ar schimba situatia pentru Perugia in clasament.
Chiar daca Udinese ii favorita , an pus curat pe Perugia cu 2,3.
Regina - Siena
Regina nu pierde, iar Siena continua sirul de meciuri necishtigatoare.
Sampdoria - Milan
Sampdoria 1X ii taman sheia shi o sa shie, da din alta parte, meciului ista datzii pashi.
Inter - Roma
Aishi povestea ii lunga, cit la Inter, atit shi la Roma. Inter mai mult ca sigur ca o sa
piarda puncte, romanii fiind anu ista de necunoscut.In cel mai bun caz egalitatea le
convine la amindoua shi X cu 2,9 se poati di inshercat.
Franta
Socho - Monaco
Ca fanat infocat a Monaco-ului, an observat progresu lor in ultimii 2 ani, ei fiind mai tot timpu
in topul clasamentului. Di batut ei o sa bata, da de cishtigat iaca nushtiu. Se poati
di inshercat o egalitate in prima repriza cu 1,85 , shi total 'mai mult' cu 2,1 coef.
Germania
Bochum - Borussia Dortmund
Borusia pleaca acasa cu 3 puncte, iar Bochumii ramin cu buza inflata. Borusia cishtig in
primul time cu 2, 95 ar merji ideal . daca esti undi de ous, se poati shi Bochum zabiot.
Baier Lev. - Borusia M.
Baier fashi o remiza de vreo 2-2 shish da seama ci nui tat asha di ushor cum crede ea.
Pi meciu ista mai ghini de lasat.
Spania
Real Sociedad - Osasuna
Real S. cishtiga meciu ista, sau in cel mai rau caz fac o remiza alba ( 0:0 ).Se poati di inshercat
egalitate in prima repriza.
Betis - Alibacete
O sa fie un scor nu atit de distrugator pe cit sar parea . Un 1:0 sau 2:0. Betis nu va avea probleme
la acest meci, ea aratind un fotbal frumos shi rezultativ. Total mai putzin de 2,5 cu un
coef de 1,82. Maximum la sho o sa fie in stare Alibacete , un scor de 2:1 in favoarea
Betisului.
Malorca - Barcelona
Barcelona X2 shi din partea mea un scor de 0:1
Espaniol - Celta
Celta X2 shi cistig in prima repriza. Scor total 1:1 sau 1:2
Murcia - Atletico
O egalitate 1:1 shi un cishtig in prima repriza Murcia.
Villareal - Sevilla
1X pentru Villareal sau chiar 1 curat, da Sevilla ii moarta in jiocu ista.