Champions League
Asha cum alte book-forumuri in MD (dupa cite shtiu) nu-s , ash vre sa camentez nishte meciuri din Champ League di saptamina asta.Loco - InterInter in ultimu timp scapa prea mult (acasa di la Milan 3, di la Breshia 2), toesti in ultimile 2 meciuri 5 goluri !!!Cam mult pentru o echipa de Champ League ? Shini o shtie poati are probleme mlea , sau si gateshti di Champ League:)Din ultimile 2 meciuri no cishtigat nish unu, cam ii timpu ci vseotaki ii echipa italiana shi nu cicat di kine.Fara probleme punem INTER (la bookmekerii moldoveni ii cam 1,8-1,9 {nu cred ca la BOOKMEKER sa shie mei mic}), da daca cu nervii stam rau da cu banii ghini un X2 ii la locu lui (cam 1,15-1,2) Lion - BavariaBavaria ii favorita shi cred ci no sa piarda , dar nish Lion nui kazeol atpushenia si eie toti puncti di la dinsa. Vseotaki kak nikak jioaka acasa, da asta la frantzuji ii avantaj mari !!! O egalitate ii bunavenita la amindoua (dicit o pierdere:))Punem X cu coef aprox 3 vreo 5 u.e. sau Bavaria x2 cu 1,3-1.4 vreo 20. In orishe caz , daci esti undi pune, punem shiBavaria zabiot, ci ari shini:)))Sar pute di insherkat un mic expres:Loco - Inter 2Anderleht - Celtic X2AEK - PSV 1x (se poati shi egalitate curat )Un sistem 2 din 4 :Depor - Monaco xAEK - PSV xOlimpique - Porto x2Dinamo - Arsenal 2Shi inca un expres:Shtutgart - Panatinakos 1Galata - Olimpiacos 1Sparta - Beshiktash x2 (nio plashet cum jioaci turshii) Daci nu iesi nica din tat futioju ista, ini tai vinili nah...Hai succes la tatz shi fashetziva mizele la BOOKMAKER SERVICE - ZA BAST BOOKMAKER DIN RM .
Da eu cred ca Loco nu perde si un 1X e beton.Deporu poate s-o faca acest meci il las,cit priveshte AEK - PSV cred ca un X2 nu e rau
NDA cum vedeti INTER sa praibit cancretna pidaraji si sint ii ! inca ghine ca azi nu am pus express ! dar am vrut sa pun pe ei x2 si ii pazor macar egalitate nau facut ! piodari bleadi ! toje mne echipa italiana sa si praibeasca de la rusi pazor lora levii ! SUKI !
Mlea , vseotaki o spus ghini shineo spus ci Inter ii o suca !!! Blea asha avtza sa mai cautzi.Cu asha jiucatori , asha zashita,
cu asha portar, shi la urma urmii cu asha salarii shi ii pidarajii o luat shi o praibit moscalilor , BLEA MOR DI SHIUDA.
IA Bariji .Asha milani levie nam mai vazd. Man praebit cu dinshii intrun express shin ordinar. Da Arsenal - asta vaabshe ii
concennaia polnastiu - numa o bila in 3 meciuri, shi sa piarda di la hoholi :().
Eu ahuiesc di Champ League anu ista. Anu trecut era in grupe nushtiu cum mai pizdata : shini trebuie sa futa - fute.
Macar Lion nu mo razaciruit. O mars egalitatea toliko tak. Asta an ochito shi makar ini scot nishti bani perdutzi pi chizda asta di iNTER.
Shi Bavaria o batut, shini o pus ii malagetz, ci la mini expr ista so praibit tot pi iNTER mlea.
Da pintru sistemu ista , ini sher scuze la shei cari o pus- o fost experiment.
Shi expresu 2 se joaca neasara. Galata o facut treaba, o mai ramas turshii shi fritzii.
Shi va mintzamasc ci mai scrieti pi forumu ista.
Hai blea luatziva in mini shi si fashim din forumu ista un adevarat FORUM BOOKMEKERSKII MALDAVANSKII ci daci nul fashim
noi, nimi na sal faka. Da maza faka.
Cum intratz pi net , deodata la bookmeker.dnt.md/forum.html sa fashem viata aasta bookmakemanskaia putin mai colorata.
Cu respect Bratan (Noname)
P.S. fashetziva mizele la BOOKMAKER SERVICE - ZA BAST BOOKMAKER DIN RM .