1123

Provocare

Provocare… Inima-mi saltă din piept,Şi nu mai doresc să aştept,Vreau să te mângâi acum,Să păşeşti pe-al plăcerii drum.Vreau eu ca să descopăr,Bărbatul fierbinte din tine,Ce-i ard buzele-n flăcăriŞi-i fierbe sângele-n vine.Vreau ca atingerile mele,Să-ţi facă corpul să vibreze,Ca coardele unei vioare,Scoţând melodii alese. Doresc nespus să te sărut,Să te ridic pe vârfuri de munţi,Să te scald în apa de mare,Fiece picătură fiind o sărutare.Vreau dulci cuvinte de amor,La ureche să-ţi şoptesc,Ce să te facă să zbori,În abisul ceresc.Vreau să-ţi sărut ochişorii,Să mă scufund de tot în ei,Să-ţi sorb nectarul guriţei,Căci ştiu, şi tu asta vrei.Să simţi buzele mele fierbinţi,Fiece milimetru de corp atingând,Să te desfaci aidoma unei flori,Sub razele soarelui blând.Aşi vrea eu ca să te mănânc,Cu dulce frişcă şi căpşuni,Ţinându-te puţin pe jar,Şi aşteptând alte minuni.Vreau să-ţi preling în jos pe piept,O cupă cu un dulce vin,Şi să-l absorb de pe-al tău corp,Al său gust savurând din plin.Vreau să te strâng la sânii mei,Ca să poţi sorbi din ei,Acea dulceaţă şi savoare,Ce deşteaptă simţuri şi vigoare.Vreau să te acopăr cu săruturi,De la frunte în jos coborând,Până la degetele de la picioare,Treptat-treptat ajungând.Vreau să-ţi mângâi fiece degeţel,De la mâini şi de la picioare,Sa le sărut eu cu nesaţ,Gustând a lor savoare.Deci vreau eu să te dăruieşti,Cu trup şi suflet mie,Să facem ambii un popas,În a plăcerii-mpărăţie.Vreau să te mângâi-ncet-încet,Şi, accelerându-ţi pulsaţia,Să te ridic în al noulea cer,Curmându-ţi respiraţia!Vreau în ochii tăi să mă pierd,Să te mângâi şi să te dezmierd,Îmi trebuieşti şi te doresc,Căci vreau aprig să te iubesc!Dizolvându-ne unul în altul,Eu în tine şi tu în mine,Să ne potolim acel dor, Al pasiunii divine!
0