RIP :(
a murit tema, nu va pare.Se pare ca nimeni nu se intereseaza de baze de date. Cred ca nu este o tema destul de vasta :)Chiar nimeni nu se ocupa cu baze de date, nimeni nu a trecut cursul de baze de date relationale, se pare ca nu prea sunt pe aici studenti de-a dl. Vitalie Cotelea?
Mdia, tema cred ca are dreptul la existenta numai ca ceea ce se discuta in ea nu prea ...
Apropo, cine e dl. Vitalie Cotelea? E cumva tatal tehnologiilor legate de baze de date din Moldova?
:)
Eu acum invat la Vitalie Cotelea! Pot sa spun ca ma mindresc :) ca am asha un prof!! La UTM am cunoscut numa vreo 5 profi de genul data, e un OM adevarat!!! Te invata multe.
Cred ca zicatoarea: "Un profesor bun nu e acela care vrea sa invete pe cineva ceva, dar acela de la care cineva invata ceva" e despre Vitalie Cotelea :)
Cred ca treb de deschis o tema aparte pt dinsul :)
Referitor la baze de date... tema e moarta cred ca nu sunt intrebari serioase despre SQL. doar unele teme de lucrari de curs etc.
Eu intru aici regulat shi... vad acelashi lucru ca shi toti, putini au intrebari despre sql, deci ei se pricep :) sau poate dac nau intebari nu stiu deloc nimic? nu va rusinati! :)
nu are nimeni vreo cartea de Baza de Date autor Cotelea V.?
Cine ma poate ajuta? Unde il pot gasi pe V. Cotelea? Am restanta :)