817

Voxtel-liderul telefoniei mobile din Moldova

Eu vorbele unora dintre voi nu le pot intelege, unii dintre voi spun ca Modcell-ul e mai bun, dar argumente nu au, in concluzie sunt doar niste vorbe goale! Apoi altii spun ca la turcii tarifele sunt mai mici, dar intr-adevar ele sunt la fel, ei folosind o altfel de tarificare; dar o alta cauza ar fi ca ei mereu schimba preturile dupa ce Vox-ul le schimba, si cred ca ar fi logic ca la concurenti sa fie mai mici.Eu nu stiu daca ati remarcat, dar in ultimul timp Moldcell nu acorda minute gratis sau asa ceva, pe cind Voxtel-ul ofera conectare (pina la 13.01) conectare garatuita in 1 a 3 si a 7 luna minute duble, iar la abonatii prezenti 10 minute p/t Practic si 20 minute p/t pachetele Vox 40/50, 100, 200 iar Mcll-ul a oferit pachetul Simphony Pro 75.Iar ceea ce priveste de SMS e atit de greu de format +373 sau e greu de pus centru mesagerii vocale in telefon? Daca ai avea masina si nu iai pune benzin, producatorul va fi devina? Mai ginditiva!Iar ceea ce priveste de tarifele pe cind VOXTEL era monipolist, ati vrut conectarea 10 $ si 1 cent minutul? nu e logic, asa ca mai dinditiva la ceea ce spuneti si nu acuzati VOXTEL-ul de ceea ce nu e drept!Eu nu vrea sa spun ca VOX-ul e perfect pentru ca nobody is perfect, dar nu suport vorbe proaste scrise de Rich! Si eu cred ca Toza si GinTao scriu intradevar niste lucruri normale si logice asa ca recunoasteti vorbele acestea “Moldcell is a good operator of mobile telecommunications from Moldova, but Voxtel is better”!!!
0