... era cazul... iar contactele daca vor fi asa dese precum se vehiculeaza, va fi mai mult decat foarte bine... ce nu am aflat pe de-a intregul, e reactia, presedintelui, R.M., la cele prezentate de Base'... aici din pacate, se transmit putine si nedetaliate stiri cu privire la R.M. ...
totul e un joc de politica....., dar shtitzi ca politica e cea mai mate curVA... asha ca putem sa visam doar la cai verzi pe peretzi...., cu integrari.. shi mai nushiu ce,.. ce fel de ..., daca se formeaza komsomolale... shi pionerii...tzara asta se duce de ripa cu aldi voronin shi mai nushtiu cine...
nu o sa ne salveze nimeni atata timp cat noi nu vrem sa fim salvati... pt ca basarabenii gandesc in primul rand cu stomacul shi cu portmoneul...atata timp cat voronin adauga cate 10 lei pe an la pensii, nu mai este nevoie de constiinta nationala...
suntem calcati pe gat shi ne place...asta e adevarul :(
антиноблесс...когда вы наконец поймёте кто-есть кто? румыны нас ни...
hai lasa politica asta a ta de rus... cu ce au fost rusii mai buni ca ne-au dus rudele in siberia shi i-au lasat acolo sa moara, le-au luat tot ce au agonisit cu munca cinstita...
vultoor1...hai lasa politica asta a ta de rus... cu ce au fost...
Asa e, mult rau ne-au adus rusii. In istorie doar romanii ne-au adus mai multe suferinte. Dar rusii mai continua, au sansa sa-i intreaca. Noi tot rabdam, cu capul in pamant, cat oare...
P.S. Sper ca intelegi diferenta intre "roman" si "roman".
vultoor1...nu o sa ne salveze nimeni atata timp cat noi nu vrem sa fim salvati......
nu cred ca noi trebuim salvati :) doar tre sa nu apelam la speranta si sa luptam
vultoor1...Nu poate exista romanizare pe un teritoriu roman......
nu avem nevoie de romanizare, rusificare, tiganizare, avem nevoie de nationalizare a tot ceea ce este pe teritoriul nostru. Si cred ca aceasta nationalizare ar trebui inceputa de la stabilirea unei limbi de stat, aceasta va incuraja nationalizarea si va discuraja minoritatile, prin aceasta avem numai de cistigat. Specific numai primul pas, pe restu ii cunoastem, nu-i cunoastem, nu cred ca are vreun rost credinta&cunostinta fara actiune...
ileana...LILIQ: "... va discuraja minoritatile ..." - poate...
iLEANA: "... poate nu va descuraja, dar va impune respect ..."
"Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea de la stapani la strada, ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa-i invatam sa ne pretuiasca!"
Lupta dintre natii / 5 zile de razboi, 2 zile de pace / Kepha
totul e un joc de politica....., dar shtitzi ca politica e cea mai mate curVA... asha ca putem sa visam doar la cai verzi pe peretzi...., cu integrari.. shi mai nushiu ce,.. ce fel de ..., daca se formeaza komsomolale... shi pionerii...tzara asta se duce de ripa cu aldi voronin shi mai nushtiu cine...
nu o sa ne salveze nimeni atata timp cat noi nu vrem sa fim salvati...
pt ca basarabenii gandesc in primul rand cu stomacul shi cu portmoneul...atata timp cat voronin adauga cate 10 lei pe an la pensii, nu mai este nevoie de constiinta nationala...
suntem calcati pe gat shi ne place...asta e adevarul :(