2

Recomand EcoFloor pentru laminat, linoleum și covoare

Recent am renovat apartamentul și am căutat un magazin unde să pot alege atât laminat, cât și linoleum și covoare, fără să fie nevoie să merg în mai multe locuri. După ce am comparat câteva opțiuni din Chișinău, am ales EcoFloor și pot spune că experiența a fost una foarte plăcută.

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că nu am fost grăbită să cumpăr. Consultantul mi-a explicat diferențele dintre colecțiile de laminat, avantajele fiecărui tip de linoleum și m-a ajutat să aleg un covor care se potrivește atât cu podeaua, cât și cu stilul camerei. Se vede că personalul cunoaște foarte bine produsele și oferă recomandări în funcție de necesități, nu doar de preț.
Am apreciat și diversitatea. Găsești covoare pentru diferite stiluri de amenajare, modele moderne de laminat cu aspect natural și linoleum potrivit atât pentru locuințe, cât și pentru spații cu trafic mai intens. Astfel am reușit să cumpăr tot ce aveam nevoie dintr-un singur loc.
Dacă sunteți în căutarea unor pardoseli de calitate și doriți consultanță înainte de achiziție, eu recomand cu încredere EcoFloor. Pentru mine a fost o experiență reușită, iar rezultatul final arată exact așa cum mi-am dorit.

0