1259

Să o ajutăm pe Iunna Savciuc în lupta pentru viață

Viața poate fi imprevizibilă și nedreaptă - o axiomă cu care trebuie ori să te smerești, ori să te lupți. Anume cea de-a doua cale a fost aleasă de Iunna Savciuc, o fată deosebită, tânără și talentată, care prin voința destinului crunt și a eredității proaste, este nevoită să facă față acestei situații nedrepte.

Iunna a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul întâi. Această boală apare la fiecare a zecea femeie și răpește mii de vieți în fiecare an. Dar în ciuda pericolului și a gravității acestui diagnostic, cancerul mamar nu este o sentință. Este posibil de tratat, dar trebuie de început cât mai curând posibil.

De aceea, Iunna are nevoie de ajutorul tău! Tratamentul, chiar și în stadiul întâi al cancerului, necesită multe cheltuieli, pe care tânăra, familia și prietenii săi nu-și pot permite să le acopere.

Oricine dorește să-i ofere Iunnei Savciuc ocazia de a câștiga lupta pentru viață și un viitor fericit poate dona bani. La urma urmei, ea este o persoană care face această lume un pic mai bună prin frumusețea, creativitatea, capacitatea sa de a nu dispera niciodată și dorința de a ajuta pe toți cei care au nevoie.

Prietenii Iunnei au creat o pagină specială pe Facebook pentru colectarea fondurilor.

Aici puteți afla mai multe detalii despre cum puteți face donații.

0