1335

Ruslan Codreanu a refuzat propunerea lui Ilan Șor. Cum a reacționat deputatul

Demersul Partidului Politic “ȘOR” referitor la reparația subteranelor de la Botanica a ajuns pe masa primarului general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, care a declarat că nu va accepta acest „cadou electoral”. 

„Consider că orice investiție în proiecte de dezvoltare a orașului trebuie să fie făcută din surse legale și transparente, nu din fonduri dubioase. Subteranele de la Botanica vor fi reparate în următoarea perioadă din bugetul Primăriei. Am alocat în acest an 10 milioane de lei pentru 8 treceri subterane”, a declarat primarul interimar. 

În replică, deputatul Ilan Șor a afirmat că „nu suntem în campanie electorală”. „Ce ține de proveniența resurselor financiare pentru modernizarea subteranelor, sunt informații deschise, au apărut chiar și în știri. E cazul să învățați să vă informați corect, în loc să faceți insinuări nefondate. Am vrut să-i ajutăm pe chișinăuieni și chiar am crezut că și Dvs vă gândiți la locuitorii Capitalei. Dar, se pare, sunteți în stare doar să faceți compuneri pe rețelele sociale. Mai avem un bloc „notoriu” de deputați care se antrenează pe rețelele sociale în loc să se ocupe cu lucruri serioase. Dar cu postări pe rețelele sociale nu hrănești oamenii. Și este absolut anormal să administrezi un oraș, cu atât mai mult o capitală, pe Internet. De aceea, indiferent de atracția Dvs. față de rețelele sociale și like-urile pe Facebook, vom aștepta un răspuns oficial din partea Dvs. la solicitarea noastră. Scrieți-ne oficial că nu doriți îmbunătățirea vieții chișinăuienilor și amenajarea orașului... Să vadă oamenii”, a declarat Ilan Șor.

politik.md

0