O mamă solitară are nevoie de ajutorul nostru
Dragi prieteni, o mama cu doi băieți din care unul cu paralizie cerebrală severă pe care i-a alungat propria mama și sunt nevoiți să stea într-o cociobită în condiții dezastruoase (la buiucani).
Compania care ne-a promis că ne ajută cu reparația nu au putut să se implice.
Am reușit cu ajutorul oamenilor cu suflet mare să facem unele lucrări (ei nici WC nu au!!!), să schimbăm ferestrele, să reparăm o cămeruță, luni un muncitor va monta toate țevile pentru a putea uni cabina de duș, wc și lavoarul. Electricienii vor trage cablurile și sper să reușim să improvizăm o baie, să încălzim și netezim pereții, să turnăm podele (e pământ în casă). Am adus deja două echipe să ne evalueze cât ar fi reparația - în devizul de cheltuieli e suma de 158.000 lei.
De mai mult nu ne ajunge. Și așa îmi pare că am rugat deja jumătate de Chișinău să ne ajute. Acolo e dezastru! Parcă e o gaură fără fund.
Azi, în camera unde dorm toți (unică de fapt) a căzut podul. Podul trebuie întărit și încălzit. Recent am curățit sobă că fumega. Casă într-o parte se umezește. Trebuie și acolo încălzită.
Poate cineva are acces la materiale de construcții sau poate să o ajute pe Irina financiar. Tare vreau să reușim să le încălzim măcar un pic existența.
Numărul cardului Irinei:
5574 8400 8290 8751 - MoldindconBank, Irina Ceban
Tel Irinei: +373 (68) 624077, 069939897.