O mamă solitară are nevoie de ajutorul nostru
Dragi prieteni, o mama cu doi băieți din care unul cu paralizie cerebrală severă pe care i-a alungat propria mama și sunt nevoiți să stea într-o cociobită în condiții dezastruoase (la buiucani).
![]()
Compania care ne-a promis că ne ajută cu reparația nu au putut să se implice.
![]()
Am reușit cu ajutorul oamenilor cu suflet mare să facem unele lucrări (ei nici WC nu au!!!), să schimbăm ferestrele, să reparăm o cămeruță, luni un muncitor va monta toate țevile pentru a putea uni cabina de duș, wc și lavoarul. Electricienii vor trage cablurile și sper să reușim să improvizăm o baie, să încălzim și netezim pereții, să turnăm podele (e pământ în casă). Am adus deja două echipe să ne evalueze cât ar fi reparația - în devizul de cheltuieli e suma de 158.000 lei.
![]()
![]()
De mai mult nu ne ajunge. Și așa îmi pare că am rugat deja jumătate de Chișinău să ne ajute. Acolo e dezastru! Parcă e o gaură fără fund.
Azi, în camera unde dorm toți (unică de fapt) a căzut podul. Podul trebuie întărit și încălzit. Recent am curățit sobă că fumega. Casă într-o parte se umezește. Trebuie și acolo încălzită.
![]()
Poate cineva are acces la materiale de construcții sau poate să o ajute pe Irina financiar. Tare vreau să reușim să le încălzim măcar un pic existența.
Numărul cardului Irinei:
5574 8400 8290 8751 - MoldindconBank, Irina Ceban
Tel Irinei: +373 (68) 624077, 069939897.