749

Cele mai eficiente 11 antibiotice naturale. Fac minuni pentru sănătate

Prima opțiune de consolidare a imunității stă în ce ne-a oferit natura. Există super alimente, care întăresc considerabil sistemul imunitar, pentru a putea lupta cu virusurile, bacteriile, infecțiile care pot ataca în orice moment al anului un organism fragil, scrie clicksanatatea.ro.

Super alimentele care vă înconjoară cu un scut protector sunt:

Oțetul de mere

Oţetul de mere are şi o influenţă activă asupra circulaţiei apei în corp, drenând celulele, întărind nervii, asprind ţesutul conjunctiv, menţinându-l moale. În afara mineralelor, oţetul de mere conţine şi vitamine vitale ca vitamina A, B1, B2, B6, C şi vitamina E, care conferă pielii un aspect sănătos şi protejează celulele nervoase şi inima.

Usturoiul

Usturoiul este o sursa esentiala de substante necesare corpului nostru. In compozitia sa se gasesc vitamine (A, complexul B (B1 si B6) si C), de minerale (magneziu, calciu, potasiu, iod, zinc), de aminoacizi si de enzime. Tocmai de aceea, consumat destul de des, usturoiul creeaza un scut protector in jurul principalelor organe, prevenind astfel aparitia bolilor cardiovasculare, cancerului, reumatismului si hipertensiunii.

Ghimbirul
Hreanul
Ceapa
Ardeiul iute
Uleiul de oregano
Turmericul
Echinaceea
Mierea crudă
Argintul coloidal


timpul.md 

0