Din inimă pentru David Secrieru!
Atunci am plecat de urgență la spitalul din orașul nostru, unde am aflat că copilul are gastroenterită acută plus encefalopatie. După o săptămână am fost externați ca fiind sănătoși, iar apoi după câteva zile pe 27.07, după o tomografie cerebrală să aflăm că are o tumoare masivă pe creier și necesită o intervenție chirurgicală urgentă. Pe data de 01.08, David a fost operat timp de 5 ore, 5 ore de groază, de gânduri și neliniște totală. După aceea au urmat multe zile de recuperare pentru că David practic a început viața din nou. Copilul nostru de 5 ani a început să meargă din nou, să vorbească...
E groaznic și e atât de dureros să văd cum micuțul nostru la 5 ani îndură chin și suferință. Între timp au venit analizele care au confirmat diagnoza Meduloblastom. Pentru investigații detaliate și pentru a fi siguri, am dat repetat analizele în Rusia, România și Germania. Diagnosticul s-a confirmat, iar noi suntem distruși. Avem nevoie de 100000 de euro ca să salvăm minunea noastră. E prea mult pentru noi, e o sumă uriașa pe care nu ne o putem permite. Viața fiului nostru depinde de acești bani. Noi vă rugăm din inimă și suflet să ne ajutați să-l salvam pe David, este ingerașul nostru, puterea noastră și iubirea noastră scumpă.
Vă rog să ne fiți alături, noi nu vom putea achita această sumă enormă, dar tratamentul trebuie să-l incepem cât mai repede. Comoara noastră vrea să trăiască, iar noi ca părinți nu avem de unde lua așa sumă. Mă închin până la pământ și vă rog să ne ajutați, neputința noastră financiară și mai tare agravează situația. Din suflet îmi doresc să fie auzit strigătul meu disperat de mamă, care își dorește să-și vadă copilașul sănătos. Singurele noastre speranțe sunt oameni cu inimă mare. Mulțumesc!"
Donează acum: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-david-secrieru