1642

Numai Smiley o poate vedea asa! Cum a pozat iubita artistului langa o piscina

Cel mai recent pictorial al publicatiei “Touch Magazine” ne-o arata pe Gina Pistol (35 de ani) asa cum fiecare barbat viseaza sa o vada: fara haine, tolanita langa o piscina.

Blondina a acceptat sa pozeze din nou goala, la 17 ani de la primul pictorial in revista Playboy, experienta pe care a decis sa o mai repete inca de doua ori, pana in 2006, dupa care a refuzat toate ofertele primite pentru pictorialele fierbinti. Sedinta foto de septembrie, pentru publicatia online “Touch Magazine”, s-a numit  “Wild Thoughts Issue”, si imbina perfect nuditatea cu arta fotografica.

“Am stat un pic pe ganduri cand am primit propunerea de a poza din nou goala. Mi-am zis ca iar poze mai indraznete, iar vorbe. Dar norocul meu e ca am lucrat cu o echipa cool si a iesit totul extraordinar, nimic vulgar. 

Si oricum, de ceva timp nu mai pun la suflet rautatile gratuite. Fotografiile au fost facute de fotograful Bogdan Petrice, iar din echipa au mai facut parte Ovidiu Buta (styling), Adonis Enache (hairstyle), Traviata Paduraru (make-up)”, spune Gina, care de cateva saptamani incoace tine prima pagina a ziarelor si datorita relatiei cu Smiley (34 de ani). De altfel, vedeta a mai facut si o declaratie cu subinteles: “Cea mai frumoasa ma simt atunci cand vad asta in privirea omului drag”. Intrebata daca  “To smile or not to smile” (a zambi sau a nu zambi?), raspunsul ei a fost: “Smile! Always” (n.r. zambeste intotdeauna).

perfecte.md

0