Anisoara Loghin: "Exista momente in care mi se face dor"
Vedeta stirilor PRO TV, Anisoara Loghin, este intr-o forma de invidiat. Cu forte noi, curaj si zambet pe buze, Anisoara a dezvaluit ce surprize pregateste pentru aceasta toamna.
1. Cum a fost vara aceasta pentru tine? Unde ti-ai petrecut vacanta?
"A fost o vara linistita si destul de obisnuita. In luna mai am apucat sa merg la mare pentru o saptamana. Apoi, am fost la munca mai tot timpul. In alte cateva zile de concediu am apucat sa mai rezolv niste probleme de rutina."
2. Ce planuri ai pentru toamna?
Toamna ma gaseste, ca de obicei, la munca. Mi se va schimba putin regimul, dat fiind ca voi veni mai devreme la serviciu. Mi-as dori sa incep sa mananc mai sanatos cu aceasta ocazie, daca tot nu voi iesi deja la ora 21 de la munca.
3. PRO TV implineste 18 ani! Ce inseamna pentru tine sa faci parte din familia PRO?
”Familia Pro” - sintagma deja spune totul. Sunt de 7 ani si jumatate la Pro TV si fac ceea ce imi place, iar asta e cel mai important. Sunt mandra zi de zi ca-mi fac meseria liber si ca seara, cand merg la culcare, am constiinta impacata. PRO TV inseamna pentru mine insa si mult efort , daruire si responsabilitate.
4. Ai visat vreodata ca vei ajunge sa muncesti la PRO TV?
Am mai zis-o si cu alte ocazii ca eu urmaream stirile Pro TV de mica si tot mi-am dorit sa muncesc aici. Le si spuneam colegilor la scoala si la facultate ca, sigur, voi ajunge la Pro TV. In cazul meu, nu a fost o intamplare sau o coincidenta, am mers spre visul meu.
5. De maine vei prezenta inca un jurnal, cel de la 13.30? Ce emotii te coplesesc?
Un jurnal la miezul zilei va fi ceva mai dinamic si mai vesel, insa nu pot sa spun ca am emotii. Sunt tot eu la pupitrul stirilor, sunt aceleasi stiri Pro TV, doar ca, in afara de 17, mai apare o ora, care trebuie sa-mi intre in calendarul ”biologic” - 13.30. Cred ca se va intampla usor si le urez mult succes si colegilor de pe teren, care vor trebui sa se mobilizeze un pic mai repede.
6. Iti este dor de perioada cand erai reporter?
Exista momente in care mi se face dor, mai ales pentru ca atunci fiecare zi era diferita – oameni noi, intamplari noi si multa comunicare. Totusi, este si o munca solicitanta si, in special, in zilele caniculare,in cele ploioase sau in cele cu ingheturi , ma bucur ca am ocazia sa stau la birou.
7. Cat timp petreci de obicei la munca?
Munca imi ocupa mai tot timpul si deja m-am obisnuit cu asta. Este locul in care practic s-au scurs ultimii 7 ani si jumatate din viata mea.
8. Ce faci atunci atunci cand nu esti la birou?
In putinul timp care imi mai ramane, incerc sa-mi vad prietenii, parintii. Relaxarea pentru mine este, cu siguranta, o zi in care sa nu ies din casa, sa citesc macar cateva randuri sau sa vad un film bun. Mai pun o masca pe fata si mai fac ordine prin casa.
9. Ce iti place sa gatesti?
Imi place sa am pentru cine gati si imi iese bine daca sunt in toane bune. Nu gatesc niciodata doar pentru mine, pentru ca mi-ar fi pofta de ceva, de aceea o fac destul de rar. Imi place sa fac ciorba de pui , de exemplu (taitei, cu mana mea).
perfecte.md