4203

Imagini nemaivazute cu Michelle Obama. Cum se antrena pe gazonul de la Casa Alba (Foto)

Cunoscuta pentru formele sale, fosta Prima Doamna a Americii nu se da in laturi de la a face sport si, mai mult de atat, chiar are o dieta echilibrata, bazata pe ingrediente sanatoase. 

Dupa ce a parasit Casa Alba, la inceputul acestui an, Michelle si Barack Obama si-au luat o binemeritata vacanta in timpul careia au uitat de toate grijile, s-au relaxat, au vizitat locuri noi si chiar au facut sport, fie sporturi nautice,  alergat, sau pur si simplu gimnastica. 

Si daca tot vorbim de sport, ei bine, fosta Prima Doamna chiar le da o lectie femeilor care vor sa arate bine. in ultima vreme s-a preocupat mai mult de imaginea sa si a fost mai determinata sa se mentina fit prin sport. Pe langa mancarea sanatoasa pe care o consuma – este o sustinatoare a fructelor si legumelor bio in alimentatia zilnica, Michelle chiar se antreneaza in colanti, pantofi sport si sapca pe cap, dupa cum arata si fotografiile inedite distribuite de ea pe contul oficial de Instagram. 

Intr-o ipostaza rara, Michelle apare intinsa pe saltea, in cadrul unui program de fitness, alaturi de mai multe prietene, iar asta nu-i deloc ceva nou pentru ea. ”Cand eram la Casa alba, adesea gazduiam weekend-uri de bootcamp pentru prietenele mele apropiate. Nu conteaza ca eram la diferite niveluri de antrenament. saptamanile noastre din bootcamp ne-au reamintit ca, daca vrem sa avem grija de altii, trebuie sa avem grija mai intai de noi insine. 

Si chiar daca nu mai sunt la Casa alba, am continuat aceasta traditie si am vrut sa impartasesc cateva fotografii cu voi. Prietenele mele au fost alaturi de mine in toate episoadele din viata mea, de-a lungul ultimilor ani – inclusiv au fost partase la o schimbare destul de recenta! – si ne-am straduit sa ramanem sanatoase impreuna. Fie ca este vorba despre un bootcamp, sau o plimbare in jurul cartierului, sper ca tu si prietenii tai puteti sa va faceti ceva timp in aceasta vara pentru a fi sanatosi impreuna.”, a scris Michelle la o fotografie, indemandu-i pe toti fanii sai sa devina prieteni cu sportul. 

Fosta Prima Doamna a statelor Unite ale americii este, zilele astea,  intr-o vacanta insorita in Mallorca, spania. Dupa ce fiica cea mare, Malia, s-a instalat in campusul Universitatii Harvard, Michelle Obama si-a facut putin timp si pentru ea, pentru o vacanta fara copiii sai si fara sot.  

Este invitata fostului ambasador al statelor Unite in spania, James Costos, si al sotului sau, Michael smith. In varsta de 53 de ani, Michelle Obama isi va petrece timpul la casa de vacanta a cuplului din ses Planes si, probabil ca isi va face timp si pentru o ora de sport pe gazonul din gradina resedintei. 

perfecte.md

0