803

Dupa 19 ani de casatorie, acest barbat a avut parte de socul vietii. Cine era, de fapt, sotia sa

Dupa 19 ani de casnicie, Jan, un belgian in varsta de 64 de ani, a aflat ca... sotia sa a fost, de fapt, nascuta barbat. Acum, acesta cauta cu disperare sa anuleze casatoria.

Jan s-a casatorit cu Monica, o tanara din Indonezia, in 1993. Au avut de intampinat cateva greutati cand a venit vorba de acte si asta deoarece autoritatile belgiene erau suspicioase cu privire la identitatea Monicai. intr-un final, le-au aprobat formularele de casatorie.
Ani buni, cuplul a dus o viata normala. La un moment dat, insa, Monica a decis sa se rezume la a fi un fel de sora mai mare pentru cei doi copii ai lui Jen dintr-o casnicie anterioara, evitand relatiile intime. S-a priceput atat de bine sa ascunda identitatea incat, in presupusele zile de menstruatie, pentru a nu ridica niciun fel de suspiciune in ochii barbatului, folosea obiecte de igiena ca si cum ar fi fost cazul.

Monica a inceput sa ridice semne de intrebare in momentul in care si-a luat o slujba full-time. "Monica a inceput sa se schimbe foarte mult. Fiul meu cel mai mare o vedea, din cand in cand, la un club de noapte. incepuse sa poarte haine tot mai desantate, ii placea sa poarte topuri scurte, lasandu-si abdomenul la vedere", isi aminteste Jan.

N-a trecut mult si barbatul a descoperit mai multe mesaje pe calculatorul Monicai. Erau trimise de mai multi barbati. Mahnit, barbatul a decis s-o confrunte si au inceput o cearta infioratoare. A fost nevoie de interventia politiei pentru a-i desparti. "Un prieten mi-a spus ca auzise ca Monica era un barbat care suferise o operatie de schimbare a sexului. Nu mi-a venit sa cred! N-am crezut nici cand fiul meu a venit si mi-a spus ca si el auzise zvonuri asemanatoare", mai spune barbatul.

"Am impins-o la perete si am intrebat-o daca ce se spune este adevarat. Atunci mi-a spus ca s-a nascut baiat si ca, ulterior, s-a operat. Mi-a spus ca, de vreme ce acum era femeie, nu avea de ce sa-mi vorbeasca despre trecutul ei ca barbat. in acel moment, am simtit cum cade cerul pe mine. Apoi a venit politia. Simt ca am fost agresat. in tot acest timp, am crezut ca este femeie, si inca una atragatoare. O femeie intreaga! Nu avea nicio "parte barbateasca". Nici macar in timpul in care eram intimi nu am observat ceva anormal", a declarat barbatul, pentru un ziar local.

In prezent, Jan se afla sub consiliere psihologica. Desi procedurile de anulare a casatoriei sunt in desfasurare, justitia belgiana nu a permis barbatului sa-si dea sotia afara din casa.

perfecte.md

0