6483

Fosta iubită a lui Renato Usatâi a dezvăluit câte automobile a avut

Fotomodelul Sandra Dodon, de ziua sa de naștere, a primit în dar un nou automobil, de la părinții ei. Și cum acesta nu este unicul automobil la volanul căruia am zărit-o pe frumoasa blondă, jurnaliștii noștri a contactat-o pentru afla câte mașini a avut până acum, care este mașina visurilor sale, dar și ce apreciază la un automobil.

„Am obținut permisul de conducere acum 3 ani, iar prima mea mașină a fost un cross-over, marca Hyundai. A fost o mașină drăguță și nu prea mică, chiar am avut plăcere s-o conduc. Aceasta n-a fost unica mașină, până acum am avut trei mașini. Anul acesta de ziua mea părinții mi-au dăruit un nou automobil, iar fratele a fost complice la surpriză și cel care le-a venit în ajutor, pentru că el știa cel mai bine ce-mi doresc”, a declarat Sandra.

Fotomodelul a dezvăluit că Porsche Cayenne e mașina visurilor sale și la un automobil sunt importante salonul automobilului, puterea motorului, dar și ca acesta să fie dotat cu o panoramă.

Cine se ocupă de deservirea automobilului, dar și dacă s-a întâmplat să se defecteze ceva la mașină fiind în afara orașului, blonda a spus:

„De mașina mea am grijă eu, iar s-o duc la service este responsabilitatea mea. Sincer, nu mi s-a întâmplat niciodată să se defecteze ceva la mașină, fiind în afara orașului, dar sunt sigură că m-aș descurca. De fire, nu sunt o persoană fricoasă, dar din contra îmi plac aventurile”.

shok.md

0