8439

Ele sunt nepoatele Anastasiei Lazariuc! Vezi cat de cochete si feminine sunt (Foto)

Cunoscuta artista de la noi, are doua nepoate din partea fiului sau Andrei. Acestea petrec timpul liber impreuna si ii seamana foarte mult.

Beatrice si Anastasia asa se numesc cele doua nepotele, pe care artista le are din partea fiului sau Andrei. Acestea obisnuiesc sa petreaca mult timp cu artista si ii ofera sfaturi in materie de moda si frumusete, cel putin asta marturisea Anastasia Lazariuc in 2013, intr-un interviu pentru emisiunea O Seara Perfecta.

"Beatrice e cu cel putin doua capuri mai inalta decat mine. Am o relatie speciala cu ele - imi sunt ca niste prietene. Beatrice imi da ea lectii cum sa ma imbrac, ce e la moda, ce mi se potrriveste, ma ajuta, simt ca am pe cineva langa mine. Ele abia asteapta sa vina sfarsitul saptamanii sa mergem la cumparaturi sub orice pretext, mai ales ca lui Beatrice ii place sa faca cumparaturi si stie ca daca va merge cu mine o sa-i fie bine si ei. Cand era mai mica am intrebat-o ce vrea sa devina si mi-a zis cantareata, dar de unde si pana unde am intrebat-o eu, ca eu niciodata nu te-am auzit cantand, acum vrea sa faca scoala de design, nu stiu daca vestimentar sau industrial. 

Anastasia este nepoata mai mica a artistei aceasta este o domnisoara in toata firea, are 17 ani, ochii albastri si ii poarta numele artistei.  

Iar aceasta este Beatrice, nepoata cea mai mare a artistei, are 21 de ani si este foarte activa pe retelele de socializare, fiind pasionata de moda, frumusete si design. 

Sursa foto: facebook.com 

Anastasia Lazariuc mai are 2 nepotei din partea fiicei sale, Ileana Lazariuc, care este casatorita cu milionarul Ion Alexandru Tiriac.

perfecte.md

1