Secretele Nicoletei Nuca au iesit la iveala. Ce nu se stie despre interpreta (Foto)
Nicoleta Nuca este printre vocile care au prins foarte bine la publicul din Romania. De curand, secretele Nicoletei Nuca au iesit la iveala, dezvaluind cum si cand a inceput satena sa devina artista.
Chiar daca in Romania a debutat in urma cu cativa ani, Nicoleta Nuca este de mica o artista, incantand publicul moldovean inca de pe la 7 ani.
„De mica, facand muzica, automat eram deja invitata in concerte sa am un recital. Am inceput sa fac muzica de pe la 7 ani, asta asa mai profi, pentru ca eu oricum cantam de mica. La gradinita eu eram personajul principal in toate scenetele care se organizau, toate serbarile. Eram printesa, regina, zana, pentru ca eram singura care putea sa tina rolurile cu partitura de cantat. Pot sa zic ca fac muzica in mod serios, cu implicare la maximum si cu profesori de canto cam de pe la 7 ani, insa cant de cand ma tin minte”, ne-a declarat Nicoleta, completand ca a avut suportul mamei sale, insa nu si pe al tatalui.
„Cand eram mai mica, tatal meu se uita un pic mai sceptic la faza cu muzica. Ii zicea mamei ca, de fapt, ea isi doreste ca eu sa cant, dar cand a vazut ca majoritatea care ma auzeau cantand, profesorii de canto, si-a schimbat parerea. Mama m-a dus la primul profesor de canto de parca m-ar fi dus la medic si i-a cerut sa ma asculte si sa-i spuna sincer daca are sau nu rost sa continui. Mama mea este o persoana extrem de rationala si, avand in jurul nostru extrem de multe exemple de copii care fac muzica doar din moft, a vrut sa vada ce se intampla si daca are rost sa ma sustina in acest demers. Acum, si tata este increzator. A vazut ca nu a fost doar un moft si a inceput sa ma sustina in ceea ce fac. A inteles ca asta este pasiunea si profesia si totul la un loc. Pentru mine, muzica este tot ceea ce pot sa fac”, a mai spus artista.
Extrem de sigura pe ceea ce face, dar si pe talentul ei, Nicoleta nu se vede facand altceva in afara de muzica, declarand ca ar mai putea cocheta cu o alta meserie, insa care are legatura cu ceea ce face in prezent.
In noul val de artisti basarabeni care s-au lansat peste Prut, Nicoleta Nuca este printre vocile care au prins cel mai bine la publicul din Romania. De curand, secretele Nicoletei Nuca au iesit la iveala, dezvaluind cum si cand a inceput satena sa devina artista.
„Nu as vrea sa fac altceva. Poate daca as mai face ceva, ar fi ceva legat tot de arta. Deci, actorie, ceva prezentatoare TV. Nu stiu ce-mi rezerva viitorul, dar stiu sigur ca o sa fie legat de arta, nicidecum de stat in bucatarie la aragaz sa fac mancare sau intr-un birou asezata la o masuta de dimineata pana seara. Nu este pentru mine treaba asta”, ne-a spus Nuca, afirmand totusi ca i-ar placea sa-si incerce puterile si in televiziune, insa nu sa faca o cariera din asta.
„Mi-ar placea sa-mi incerc puterile si in calitate de prezentatoare in orice gen de emisiune. Nu stiu daca m-as vedea la stiri, desi, considerand postura pe care o adopt de cele mai multe ori, cred ca m-as potrivi”, a mai spus cantareata.