Lilia Ojovan, victima hoţilor de bunuri din maşini! Iată cum şi-a găsit automobilul
Ai spune că este un nou val de infracţiuni, dar de fapt este „acelaşi”. Nu s-a schimbat nimic, doar că nu se mai fac prea multe ştiri din asta.
Deşi pe internet vei găsi o mulţime de postări în care automobiliştii se plâng de faptul că le-a fost spartă maşina şi sustrase bunuri personale, fenomenul acesta este atât de des întâlnit încât nu mai poate fi numită o noutate.
Iar hoţii nu prea aleg maşinile sau proprietarii acestora. Pătrund în tot ce prezintă interes, motiv pentru care, am vrea să vă amintim tuturor, că nu trebuie să îţi laşi lucrurile personale în maşină şi la vedere!
Prezentatoarea TV, Lilia Ojovan, și-a găsit mașina spartă în plină zi, scrie un site de ştiri mondene local. Vedeta a menționat pe site-ul de socializare Facebook, că mașina i-a fost spartă, chiar dacă a parcat-o în apropierea magazinului în care își comercializează rochiile.
Cel mai mult îi pare rău că i-au fost sustrase și actele de identitate, după cum relatează aquarelle.md, scriind în aceeași postare:
„În amiaza mare, nişte „oameni buni” mi-au spart maşina şi au furat tot ce au găsit. Am rămas fără agendă, telefon şi portmoneul cu acte. Totul s-a întâmplat în zona Circului. Cred că de bulentin şi de agendă, băieţii buni să nu aibă nevoie, eu însă tare am. Aşa că rog mult cine găseşte vre-un portmoneu roşu cu acte de identitate pe numele Lilia Roșca, şi o agendă albastru închis, să îmi scrieţi un mesaj„.