3172

Bianca Dragusanu, cadou de mii de euro. Iata ce a primit (Foto)

Bianca Dragusanu si-a serbat ziua de nastere. Cu aceasta ocazie, Victor i-a facut un cadou special, care a costat o avere.

”Victor a venit pe la ora 10,30 cu florile, iar cadoul l-am primit in urma cu o saptamana. Am mai vrut o pereche de pantofi si mi-a zis ca mi-o ia el. Sofia are 8 kilograme la 5 luni. Este minunea mea, este o rasfatata. Este un copil cuminte. Eu din fericire, am avut doua bunici langa mine care m-au sprijinit si m-au ajutat. Soacrele se inteleg foarte bine. Ne intelegem din priviri, soacra mea este o prietena buna. Ne tinem secrete, avem aceleasi lucruri, suntem la fel. Purtam acelasi numar la pantofi.”, a declarat Bianca Dragusanu. 

De cand a aparut Sofia in viata ei, Bianca Dragusanu s-a schimbat total.”Daca inainte eram foarte superficiala in ceea ce priveste foarte multe lucruri acum sunt foarte implicata. Acum cand ajung acasa si o vad ca zambeste nu mai conteaza. Nu as vrea sa fac asta sa ma complic. Este un botez pe sufletul meu”, a mai povestit Bianca.

Bianca Dragusanu il considera pe Victor Slav omul perfect care o iubeste si este fix ceea ce isi dorea ea. ”Este un om perfect din toate punctele de vedere. Dumnezeu l-a trimis in viata mea. Sper sa avem intelepciunea sa ne bucuram unul de altul si sa avem o familie frumoasa. Urcam trei scari si oboseam. A meritat tot efortul, o astept in orice clipa sa-mi zica ”mami”a mai spus vedeta. 

perfecte.md

1