Iată cu ce se ocupă în prezent ex-consilierul în domeniul politic al președintelui Timofti
După plecarea de la Președinție, ex-consilierul Președintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti în domeniul politic, Aurelia Peru-Balan s-a concentrat mai mult pe activitățile pe care le-a cumulat.
Contactată de TRIBUNA, Aurelia Peru-Balan a menționat că a revenit la Universitatea de Stat din Moldova, dar și mai are proiecte la Academia de Științe a Moldovei.
„Tot acum finalizez teza de doctor habilitat în politologie. Spre ca pe la final de februarie – martie să-mi apăr teza. Teza se numește: „Managementul PR-ului politic în campaniile electorale”. Am muncit la ea vreo 6 ani. Ține mult de specificul activității mele din ultimii ani. Am făcut PR pragmatic, practic lucrînd alături de Prim-ministrul Gaburici, acum la Președinție, în special, aspectul discursivității. Cred că luna aceasta mă voi ocupa de teză, după care vedem. De regulă, activitățile acestea au fost cumulate în ultimii ani: conferențiar universitar, cercetător științific superior, dar o să vedem ce oferte vor veni. Cred că am dreptul deja și să aleg”, a precizat ea.
Totodată, întrebată dacă mai ține legătura cu ex-Președintele Timofti, Aurelia Peru-Balan a afirmat că s-au felicitat de sărbători, însă acum toată lumea este în vacanță.
„Desigur că, dacă Dlui va avea nevoie de consultările mele în domeniu, de susținerea mea, de ceea ce pot face eu, întotdeauna voi fi deschisă și cu plăcere îl voi ajuta. Am păstrat relații bune cu toți acei cu care am lucrat”, a conchis Aurelia Peru-Balan.
tribuna.md