Promisiunea noului președinte al RM. Nimeni nu a mai făcut asta până acum
Noul Preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, dă asigurări că, comparativ cu alţi șefi de stat, nu va sta în birou şi va da medalii o dată în săptămînă, ci se va afla printre cetăţeni.
După cum comunică TRIBUNA, în cadrul emisiunii „În Direct” de la postul public de televiziune Moldova 1, Igor Dodon a declarat că o dată în lună va convoca discuţii publice.
„Acolo voi spune ce am făcut în această lună. La mine pe masă stă programul şi angajamentele pe care le-am făcut cetăţenilor şi în fiecare zi mă uit peste el. Ce trebuie să facem pe un punct sau pe altul. De aceea, o dată în lună, noi vom discuta şi vom explica ce am făcut, ce nu am făcut şi de ce nu am făcut”, a precizat el.
Totodată, Igor Dodon a menţionat că şi-a pus ca scop să meargă în toate raioanele.
„În primăvară, voi face turul tuturor raioanelor şi voi avea întîlniri cu oamenii în Case de Cultură, cu toţi care doresc. Pentru a afla opiniile oamenilor din prima sursă. Acest lucru îl promit cetăţenilor şi ei vor simţi şi vor vedea, voi fi alături de ei”, a conchis Dodon.
tribuna.md