Chirtoacă dă replică celor care nu sunt mulțumiți de bradul din centrul capitalei: Contează atmosfera
În cadrul ședinței Primăriei, edilul Dorin Chirtoacă le-a dat replică „gurilor rele” care vorbesc despre bradul din centrul capitalei.
Acesta susține că uneori bradul este mai frumos, alteori nu, însă până la urmă contează atmosfera și faptul că lumea se adună în piață.
„Cu bradul am văzut că iar avem probleme. Unii colegi din societate nu încetează să mă uimească. Eu nu l-am văzut decât în piață. Am înțeles că se fac glume că acel brad reflectă starea mea de spirit, acum dumneata iese că ești medic psiholog și să-l alegi. Nuștiu dacă și domnul Vereșco l-a decorat în asemenea mod. Noi putem face concurs despre aberații în Moldova.
Unul din consilier afirmă că 80% din cetățeni au declarat că le place bradul, însă „nu le putem intra în voie la toți”.
„Că-i bradu mai mare sau mai mic, că-i stufos sau rămuros, dar atmosfera contează și ce este în jurul bradului. Da, putem să alegem cel mai înalt și frumos brad din pădure și să impresionăm, putem cumpăra unul artifical de 100.000 euro ca la Bălți sau Orhei, dar problema e că n-are rost, noi nu facem nicio competiție a brazilor”, a mai explicat primarul.
Amintim că la 1 decembrie a fost inaugurat bradul de Crăciun. Mai mulți internauți au făcut glume pe seama acestuia, declarând că nu sunt impresionați de acesta.
unimedia.info