8178

Cum arata sotia si copilul solistulului de la Carla’s Dreams. Secretul artistului a fost deconspirat intr-o emisiune din Rusia

sotie si copil, carlas dreams
Solistul trupei Carla’s Dreams a fost, joi seara, in Rusia, subiectul unei glume in cadrul show-ului „ОК на связи!” („OK in contact!”), difuzat pe reteaua de socializare Odnoklassniki.

Artistul moldovean a crezut, pentru o clipa, ca tot efortul depus pentru a-si ascunde identitatea a fost in zadar. "Colegii tai din liceu ne-au trimis o fotografie in care apare sotia, copilul si cainele tau." a zis Pavel Vinogradov, moderatorul emisiunii.

Imediat dupa aceasta introducere, pe ecran a aparut urmatoarea imagine:
carlas dreams, sotie si copil
Fotografia este, evident, ironica, fapt ce l-a amuzat pe solistul Carla’s Dreams. ”Eu mi-am facut griji”, a declarat acesta.

Cine este sotia solistului de la Carla’s Dreams

Cu toate ca identitatea sotiei solistului este cunoscuta, putini oameni stiu cine este si cum arata femeia cu care acesta a ales sa-si imparta destinul.
Nelea Motricala prefera sa ramana intr-o umbra de anonimat deoarece are cu totul alte preocupari. Tanara are 30 de ani, este din raionul Calarasi, din Republica Moldova, este femeie de afaceri si detine o companie de turism.
Ea a urmat cursurile facultatii “Management si Business International” la Universitatea Erasmus din Olanda, Rotterdam. Nelea Motricala si solistul trupei Carla’s Dreams sunt casatoriti din anul 2010.

perfecte.md

2