1726

coruptie-inselaciune

Buna dimineata! Ma numesc Veronica si  am nevoie de un sfat! Deci povestea mea incepe asa: in dimineata zilei de 4 august a.c. (1,30-2,30 ora) eu si sotul meu am solicitat cazare la hotelul de 4* Imperial din str.Frumoasa64(Docuceaiev) pe o perioada de 10 zile,contra cost( 370 LMD*10zile=3700 LMD).Din Start au inceput neregulile,(am fost cazati la subsol unde aveau sauna si bazinul acolo era un pat de dormit) ca a doua zi sa fim transferati in una din camerele de la etaj,ceia ce s a intimplat insa nereguli am intilnit si acolo deoarece timp de doua zile am solicitat sa mi dea apa calda deoarece nu am avut,plus ca de la camera de baie cu WC inclus,venea in camera un miros insuportabil de.....(canalizare).  

Cind am solicitat iar la receptie sa mi se rezolve problema mi s a spus ca voi fi transferata intr un al hotel(ne cunoscut de mine si fara sa ma instiinteze din timp),atunci am scris o cerere in care am solicitat sa mi se restituie diferenta de bani,deoarece nu mai am nevoie de serviciile lor,in conditiile in care a deviat situatia! La data respectiva (05,08/2016) mi s a dat un bon de casa cu suma respectiva-2960LMD si o copie a cererii care am scris o eu,si printr o convorbire telefonika cu administratorul hotelului am ajuns la un acord ca sa ma prezint la receptie in data de 8,08/2016 si sa mi ridic banii,ceia ce nu sa intimplat deoarece ajunsa la fata locului,nu am gasit pe dna administratoare asa cum ne am inteles si din nou  la telefon am fost informata ca  nu mi pot primi banii  in numerar ptr ca patroana  refuza sa mi i mai dea! 

Spuneti mi va rog care sunt sansele mele de ami recupera banii,si care este demersul,ce trebuie sa fac? multumesc o zi buna.    

O mica remarca: in 4 zile trebuie sa plec din tara noi nu traim in Moldova !

0