O actriță celebră a fost bătută de iubit în timpul vacanței
Lindsay Lohan a fost bătută pe o plajă publică din Mykonos de iubitul său milionarul rus, Egor Tarabasov.
Incidentul s-a întâmplat în luna iulie, atunci când actrița a plecat cu iubitul său în Grecia, pentru a-și sărbători ziua de naștere.
Recent, în presă au apărut fotografii realizate în timpul vacanței, unde a fost agresată vedeta. Lindsay Lohan s-a despărțit de Egor Tarabasov, în urma unui uriaș scandal iscat la apartamentul ei din Londra. Lindsay a sunat atunci la poliție și a anunțat ca iubitul ei o strânge de gât.
La două săptămâni după despărțirea de Egor, actrița a hotărât să vorbească cu presa.
”Am realizat că nu pot să stau într-o relație doar pentru dragoste. Nicio o femeie nu trebuie să stea într-o relație cu un bărbat care o agresează și care nici măcar nu arată vreo urmă de resentimente”, a declara Lindsay Lohan pentru dailymail.co.uk.
”Am fost împreună nouă luni, trei săptămâni și două zile. M-a cerut de soție pe 27 septembrie 2015, însă am așteptat luni de zile până când am decis să fac relația noastră publică. Plănuiam să ne căsătorim anul viitor în luna mai, la lacul Como. Tot ce îmi doream este să mă mărit și să mă stabilesc la casa mea. Nu s-a întâmplat atunci pentru prima dată, asta este problema. De aceasta dată cineva a văzut și a fotografiat totul. După incidentul de la Londra mi-am sunat o buna prietena, Hofit Golan, care era la St.Tropez. Am urcat în avion și am mers la ea”, a mai adăugat actrița.
kankan.md