La această nuntă nu a venit nici un oaspete, din 300 de invitați! Ce au făcut mirii (Foto)
![]()
Imagine tristă la o nuntă din China. Din 300 de oaspeți care au fost invitați la petrecere, nici măcar unul nu a venit.
Cuplul care și-a orgnaizat nunta a invitat peste 300 de persoane la evenimentul lor. Din motiv că în acele zile, într-o zonă din China a avut loc un uragan extrem de mare, mulți oameni au decis să nu-și părăsească locuințele, la fel au făcut și invitații la respectiva nuntă.![]()
Chiar dacă la început de petrecere în sală nu erau decât mirii, apoi au ajuns încă aproximativ 10 persoane, apropiați ai celor doi. Sala a fost goală, iar o poză cu această imagine tristă a fost postată pe o rețea de socializare chineză, scrie soulpost.ru.
Până la urmă, cei doi tineri au decis să se căsătorească, chiar dacă nimeni nu a mai ajuns la nunta lor. ”Nu sunt oaspeți, nu-i nimic. Nu are cine să mă susțină, nu-i nimic. Nu sunt focuri de artificii, nu-i nimic. Eu am nevoie doar de tiner și nu contează, puteai să vii ud din cap până în picioare. Orice s-ar întâmpla, eu mă căsătoresc cu tine”, i-a spus mireasa alesului inimii ei, după care tinerii și-au urat iubire veșnică.
kankan.md