7509

Un prezentator din Rusia, dat afară de la serviciu, după ce și-a mărit buzele (Foto)

prezentator, rusia
Un prezentator de la postul Russkoe Radio din Moscova a fost dat afară de la muncă după ce și-a mărit buzele. Constantin Sîcev și-a făcut intervenția în urmă cu patru ani, însă operația i-a cauzat complicații abia acum.

Buzele tânărului au avut de suferit din cauza acidului hialuronic necalitativ care i-a fost implantat și care, spre surprinderea moderatorului de radio, nu a fost absobrit de organism. Acum, Constantin a fost din nou internat la spital, iar buzele lui arată dezatruos după ce i-a fost extras boțul care i s-a format în interior.
prezentator, buze
”Medicul la care mi-am făcut intervenția își amăgea toți clienții. Îi mințea că preparatul va avea efect pe termen lung și se va dizolva apoi. Nu a fost așa, căci s-a format un boț în buze. Am cheltuit 70 de mii de ruble pentru intervenție și reabilitare”, a povestit Constantin, potrivit life.ru.
prezentator, buze
Din cauza reabilitării îndelungate, care i-a lăsat și cicatricii vizibile tânărului, administrația postului de radio a decis să rupă contractul cu prezentatorul.
rusia, prezentator

kankan.md

0