1144

A fost cea mai bună prietenă a Jannei Friske! Cine este presupusa iubită a lui Dmitrii Shepelev

jana friske, declaratie
În ziua în care Janna Friske a împlinit un an de la deces, Dmitrii Shepelev a publicat o scrisoare post-mortem, în care mărturisește despre cum a trecut peste pierderea artistei, dar și despre faptul că în viața sa există o femeie care l-a ajutat în tot acest timp să depășească acest moment cumplit.

Presa din Rusia scrie că presupusa iubită a prezentatorului TV ar fi una dintre cele mai bune prietene a Jannei Friske, care i-a fost alături artistei în tot acest timp. Potrivitglavlist.ru, ar fi vorba de Oxana Stepanova. Până la etapa actuală, cei doi nu au confirmat oficial că sunt împreună.
declaratie, jana friske
”Pe parcursul acestui an, am avut alături un om necunoscut mie anterior. Ea a avut curajul să-mi fie alături în această perioadă grea. Este atât de important că după atâția ani să aibă grijă cineva de mine, și eu în schimb să dăruiesc iubire și grijă. Probabil trebuia să mă îndrăgostesc, dar nu am putut, trăiam cu trecutul. Totuși, îi mulțumesc ei, unicului meu înger, gingașului meu salvator.”, a mărturisit Dmitrii Shepelev în scrisoarea post-mortem.
declaratie, sot
jana friske, sot
declaratie, jana friske

kankan.md

0